Zelfportret schilderen

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en wat lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje.

 

Dan krijgen alle kinderen een schildersdoek met hun eigen portret erop. Het portret heb ik er van tevoren al op getekend; de kinderen gaan tijdens het feestje dit portret schilderen. Aan het einde van het feestje heeft ieder kind dus zijn/haar eigen portret geschilderd en komen ze thuis met een hele bijzondere verrassing. 

 

Ik leg de kinderen eerst uit hoe ze het portret gaan opbouwen. Ze leren goed te kijken naar de verschillende onderdelen van een portret. Waar zitten de schaduwvlakken? En waar valt juist het licht op? We leren hoe we de verschillende tinten huidskleur mengen, hoe we de ogen, neus en mond schilderen. Het wordt een waar kunstwerk. 

 

Het feestje duurt ongeveer 2 uur.

Prijs: € 19,50 per kind (min. 8 kinderen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje). 

 

Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 20,-. 

 

Wil je na je schilderfeestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.

Een andere optie is om na het feestje nog een half uur te lasergamen en/of boogschieten. Prijs: € 5,- per kind. 

"Ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik ben zo trots op mijn portret!"

Liv tijdens haar kinderfeestje