Zelfportret schilderen

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en wat lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje.

 

Dan krijgen alle kinderen een schildersdoek met hun eigen portret erop. Het portret heb ik er van tevoren al op getekend; de kinderen gaan tijdens het feestje dit portret schilderen. Aan het einde van het feestje heeft ieder kind dus zijn/haar eigen portret geschilderd en komen ze thuis met een hele bijzondere verrassing. 

 

Ik leg de kinderen eerst uit hoe ze het portret gaan opbouwen. Ze leren goed te kijken naar de verschillende onderdelen van een portret. Waar zitten de schaduwvlakken? En waar valt juist het licht op? We leren hoe we de verschillende tinten huidskleur mengen, hoe we de ogen, neus en mond schilderen. Het wordt een waar kunstwerk. 

 

Het feestje duurt ongeveer 2 uur.

Prijs: € 19,50 per kind (8-10 kinderen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje). 

Wij vragen een aanbetaling van 20% van de totaalprijs. Het restantbedrag dient te worden voldaan bij aanvang van het feestje. 

 

In de zomermaanden is er de mogelijkheid om na je feestje nog te zwemmen. Hier vind je meer informatie.

 

Wil je je kinderfeestje uitbreiden en bijvoorbeeld ook een taartje eten en cadeautjes uitpakken in het Boshuis? In overleg kan er heel veel. Uitbreiding van het programma is mogelijk door het Boshuis langer te huren voor je feestje. 

De prijs hiervan bedraagt € 17,50 per half uur. 

"Ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik ben zo trots op mijn portret!"

Liv tijdens haar kinderfeestje