Open atelier

Teken of schilder je graag? Lijkt het je leuk om samen met andere mensen te schilderen in een inspirerende omgeving? Kom dan eens kijken in Carmi's Boshuis!

 

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je heerlijk bezig zijn met je eigen werk. Veel materiaal is aanwezig, maar natuurlijk mag je ook zelf spullen meenemen. Bij lekker weer is er de mogelijkheid om in de tuin te werken, direct aan de bosrand van de Utrechtse Heuvelrug. Het is hier heerlijk stil en de mooie natuur is overal om je heen. Indien je dit wilt, bespreken we samen je werk, geef ik je tips en kijken we met elkaar hoe je je werk nog verder kunt verbeteren. 

 

De schilderlessen starten binnenkort weer op dinsdag- en woensdagochtend van 9:30 - 11:30 uur. De groepen bestaan uit 4-6 personen. We stemmen vooraf de data van deze 5 lessen met elkaar af. Ik reserveer op deze dagen een plek voor je; mocht je onverwachts een keer niet kunnen, is de les dan ook voor eigen rekening. We kunnen wel met elkaar kijken of er een mogelijkheid is om in die periode de les in te halen op de andere dag. Maar dit kan alleen als er een vrije plek is. 

 

Prijs: € 70,- p.p. voor 5 lessen van 2 uur, inclusief 1 schildersdoek en gebruik van diverse materialen. 

Privéles: € 45,- per uur

Schilderen in een inspirerende omgeving