Prinsessenfeestje

 

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en een snoepje. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. Dan mogen alle kinderen een koninklijke tatoeage uitkiezen.

 

Vervolgens beginnen we met het kleuren en versieren van je eigen prinsessentiara van stevig karton. Als iederen een mooie tiara opheeft, plannen we even een pauze met limonade en iets lekkers. Daarna krijgen alle prinsen en prinsessen een leuk handspiegeltje (19 cm.) van hout. We gaan het spiegeltje schilderen en versieren, zodat het een echte koninklijke spiegel wordt. 

 

Komen er jongens en meisjes op het feestje? Dan is het ook een leuk idee om er een combinatiefeestje van te maken: Een koninklijk feestje! Kinderen kunnen dan kiezen uit een spiegeltje of een zwaard van het ridderfeestje.

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 165,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 20,-

  

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Een koninklijk feestje