Huisdier op steigerhout

Doe mee met deze leuke workshop waarbij je je eigen huisdier gaat schilderen op steigerhout! De workshop is ook geschikt voor beginnende schilders. Mocht je nog helemaal niet beschikken over schilderervaring, dan raad ik je aan eerst de workshop bosdier op steigerhout te volgen. 

 

Hoe werkt het?

Je stuurt mij twee weken voorafgaand aan de workshop een duidelijke foto van je huisdier. Ik zet de contouren van je huisdier vooraf op een steigerhouten paneel van ongeveer 35 x 50 cm of van 40 x 60 cm, afhankelijk van wat het beste past bij je foto. Ook maak ik een werkbeschrijving helemaal voor jou op maat. Op de dag van de workshop staat alles voor je klaar, zodat je direct aan de slag kunt. Met acrylverf schilder je jouw huisdier op het paneel. Ik geef je tips en begeleid je tijdens het schilderen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

 

Kosten?

Je wordt ontvangen met koffie/thee met iets lekkers en je mag de hele workshop onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. De totale kosten voor deze workshop, inclusief alle materialen en een werkbeschrijving op maat, bedragen € 95,-. 

  


Extra informatie

In het Boshuis werken we in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Met grotere groepen werken we op een andere locatie. Ook is het mogelijk dat ik de workshop op een locatie van jullie keuze geef, mits er voldoende ruimte en licht aanwezig is. Extra kosten hiervoor bedragen € 50,- (binnen een afstand van 50 km, daarbuiten in overleg).

Heb je nog vragen? Stuur me een bericht. Via onderstaande button kun je je opgeven. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.