Harry Potter feestje

Vanaf medio juni 2024 te boeken.  

 

Jullie worden ontvangen bij perron , waar je nog goed moet oppassen voor Dreuzels. Jullie krijgen een ticket en dan is het tijd om naar Zweinstein te gaan. Er is een plaats voor jullie gereserveerd in het bijgebouw van Zweinstein waar de sorteerhoed op jullie ligt te wachten. Waar zul je worden ingedeeld: Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich? Jullie mogen de sorteerhoed opzetten en hij zal het je vertellen, waarna je de juiste toverhoed ontvangt. Voor de jarige is er een toepasselijk cadeautje, tussendoor krijgt iedereen iets lekkers en onbeperkt toverdrank. 
Daarna gaan we via een spannend spel zien of jullie klaar zijn voor je eigen toverstaf. Natuurlijk moeten we toverspreuken oefenen om de kaarsen te laten branden en om uiteindelijk de strijd aan te gaan met Voldemort. 

 

Ik wil niet alles verklappen, maar jullie zullen o.a. een kleine speurtocht maken met een Harry Potter verrassing en je weg moeten vinden in het verboden bos met ingrediënten voor de toverdrank. En schrik niet, want tussendoor zul je te maken krijgen met wat magische zaken. Zal het jullie lukken om, met behulp van de sluipwegwijzer, de weg naar Voldemort te vinden? En kunnen jullie hem verslaan en samen met Harry Potter overwinnen? Er zijn twee opties: óf Voldemort zal jullie allemaal betoveren óf jullie veranderen zelf in Harry Potter...

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 190,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 25,-

 

Het is ook mogelijk om voor het uitgebreide Harry Potter feestje te kiezen. Dan maken jullie ook nog een Harry Potter sleutelhanger, kies je een Harry Potter tattoo en krijgen jullie nog een extra snack (ijsje of zakje chips).

 

Dit feestje duurt ongeveer 2 uur

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 240,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 30,- 

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Welkom op Zweinstein