Nieuws 2023

Kinderatelier herfst

 

September/oktober

Tijdens het Kinderatelier in september en oktober werkten we met het thema: ‘herfst’. Maar wel met een zonnetje erbij, want het was prachtig weer. 🌞

 

We hebben o.a. een bos geschilderd in mooie herfstkleuren en een uil/eekhoorn gemaakt van hout. Verder hebben we een schattig egeltje geboetseerd. Het waren weer gezellige en inspirerende weken met jullie.

 

Na de herfstvakantie start er weer een nieuw Kinderatelier; ik kijk ernaar uit!


Kinderdoeweek 2023

 

juli 2023

Het is vakantie! En dat betekent dat de Kinderdoeweek in mijn Boshuis is begonnen. Wat een feest!

 

Heerlijk om met al die leuke kinderen te kunnen knutselen, schilderen of gewoon gezellig te kletsen. En vooral heel erg te genieten van alle  blije koppies als ze zwemmen, lasergamen of springen op het springkussen. Nog twee ochtenden te gaan met leuke activiteiten.

 

Wat een mooi begin van de zomervakantie!


Feestje huisdieren schilderen

 

Mei 2023

Hoe leuk is het als je de zon op je feestje cadeau krijgt! Lekker schilderen en buiten spelen was een geweldige combi. 

 

Het huisdieren schilderfeestje van Stella was een groot succes bij alle dames. Iedereen ging trots en blij naar huis met een zelf geschilderd schilderij van haar huisdier. Wat een topfeestje!


Workshop voor jongeren

 

Februari 2023

Hele leuke avond gehad met 7 enthousiaste jongeren (Junna en Elisa ontbreken helaas op de foto) in het Boshuis. Iedereen ging aan de slag met het schilderen van een zelfportret of dat van hun huisdier. Het was supergezellig en er werd hard gewerkt. Tussendoor was er natuurlijk ook nog tijd om te kletsen en te lachen onder het genot vann een hapje en een drankje.

 

De resultaten waren top; ik ben supertrots op jullie! 


Kinderatelier

 

januari/februari 2023

 

Het kinderatelier is weer begonnen! Er worden mooie kunstwerken gemaakt in het Boshuis. We leren o.a. hoe we een foto zelf goed kunnen natekenen op een schildersdoek.

 

Er wordt geschilderd, we boetseren en ontwerpen leuke dingen met spiegels. Kortom; er zijn weer gezellige en creatieve middagen in het Boshuis!