Nieuws 2021

Spring is in the air!

 

mei 2021

Sinds kort is er een superleuke activiteit te huren bij je feestje: een springkussen! Dus boek nu je kinderfeestje in Carmi's Boshuis mét springkussen en kom lekker springen met al je vriendjes en vriendinnetjes.

 

Een geweldige uitbreiding op bijvoorbeeld een lasergame-, schilder- of prinsessenfeestje. Kijk hier voor meer informatie.


Levensecht portret

 

maart 2021

Onlangs heb ik mijn zoons getekend met fineliner en grafietpotlood. Met behulp van een speciale app kwamen de tekeningen ineens tot leven! Hiernaast een filmpje van een van de portretten. 

 

Wil je ook graag een getekend portret? Klik hier voor meer informatie. 


Friedrich Hundertwasser

 

Maart 2021

Dit keer stond het Kinderatelier in het teken van de Oostenrijkse kunstenaar en architect Friedrich Hundertwasser. We hoorden wie meneer Stowasser, zoals hij eigenlijk heette, nu eigenlijk was en bekeken wat hij zoal heeft gemaakt.

 

Daarna gingen we aan de slag met onze eigen kunstwerken. Er is gewerkt met wasco en ecoline en met acrylverf op schildersdoek. We hebben zowel gewerkt volgens de kunstenaar Hundertwasser, als ook volgens de architect Hundertwasser. De resultaten zijn prachtig en kleurrijk geworden.

 

Dit kinderatelier is gevolgd door kinderen van 5-9 jaar. Ik ben supertrots op wat jullie allemaal gemaakt hebben!


Ridderfeestje

 

Maart 2020

Spannend ridderfeestje gevierd in het Boshuis. Iedereen werd ontvangen in ridderstijl en mocht zich verkleden. Daarna gingen we boogschieten, een ridderzwaard versieren, spelletjes doen en een schat zoeken. De kinderen gingen moe, maar volgens mij, heel voldaan naar huis. 


workshop schort ontwerpen

 

maart 2021

Leuke workshop gehad vandaag: ontwerp je eigen schilder-/kookschort. Fijn creatief bezig geweest en hele mooie resultaten. Nog even lekker in het bos verstoppertje gespeeld als korte break. Was een hele gezellige middag!


Workshop portret schilderen

 

februari 2021

Wat een kunstenaars! Leuke workshop met kinderen in het Boshuis. Alle kinderen hebben hun portret of lievelings (huis)dier geschilderd. Een feestje was het met prachtige resultaten!


Open voor kinderen

 

Februari 2021

Tijd voor iets leuks in deze lock down periode! De basisscholen gaan weer open en ook het Boshuis mag weer starten met activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. 
Dus heb je een kinderfeestje te vieren? Dan kan dat weer!

 

 

Sinds kort is er ook een nieuw themafeestje: een prinsessenfeestje! Op dit feestje gaan alle prinsen en prinsessen een tiara versieren en hun eigen koninklijke spiegel ontwerpen. Na dit feestje voelt iedereen zich een echte prins of prinses!


Schilderij Barack Obama

 

januari 2021

Met veel plezier heb ik gewerkt aan mijn schilderij van Barack Obama. Ik vind deze man een charismatische, sprankelende persoonlijkheid: ik heb geprobeerd om dat in het schilderij te leggen. Af en toe zoekende naar de juiste touch, maar ik ben tevreden over het eindresultaat. Op naar mijn volgende schilderij...


Work in progress

De laatste dagen van 2020 ik begonnen aan een nieuw schilderij. Het lijkt me leuk om hier eens te laten zien hoe ik mijn schilderijen over het algemeen opbouw. 
Bij een portret begin ik met de opzet in acrylverf met een wat grovere kwas. Belangrijk zijn de compositie en het aanbregen van lichte en donkere partijen. Pas als dit voor mijn gevoel klopt, ga ik door naar fase twee. In deze fase begin ik met het aanbrengen van de volgende laag in olieverf. 

In dit schilderij van Barack Obama heb ik de eerste opzet gemaakt in acrylverf. Ik ben tevreden over de compositie en het is duidelijk waar de licht- en schaduwpartijen komen. Ik heb zin om te beginnen aan de volgende fase; het aanbrengen van de eerste laag in olieverf. 

Wordt vervolgd.