Schilderij met groepsfoto

Vier je creatieve feestje met een bos of tropisch thema en in je schilderij een blijvende herinnering verwerkt aan je feestje.

 

We beginnen met limonade en iets lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. Daarna maak ik een leuke groepsfoto. 

 

Dan kiezen de kinderen een afbeelding bij het gekozen thema. Deze afbeelding gaan ze zelf op een schilderspaneel (30 x 40 cm) tekenen met behulp van een doordrukvel. In alle afbeeldingen is op een leuke manier een fotolijstje verwerkt. 

Vervolgens gaan we schilderen en maken we er een mooi kleurrijk kunstwerk van. Als de kunstwerken af zijn, wordt er een groepsfoto in het schilderij geplakt. Zo hebben alle kinderen een hele leuke herinnering aan het feestje.  

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 170,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 22,-

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

"Dit is mijn vetste kinderfeestje ooit"

Lente tijdens haar kinderfeestje