Commentaren: 58
  • #58

    Xandra (zaterdag, 05 oktober 2019 18:14)

    ik heb de afgelopen weken heerlijk in de boshut van Carmi geschilderd. En met (voor mij) fantastisch resultaat. Ik ben er heerlijk geconcentreerd en Carmi helpt met nuttige tips.

  • #57

    Hans en Carla (zaterdag, 28 september 2019 22:55)

    Hoi Carmi en Dave.
    Wat was het gezellig toen wij onze schilderijen op kwamen halen. Ze hangen geweldig en iedereen is er heel enthousiast over. We houden contact. ☺

  • #56

    Joyce (zaterdag, 27 juli 2019 08:28)

    Onze zoon heeft afgelopen week mogen genieten van de Kinderdoeweek bij Carmi's Boshuis. Elke dag iets knutselen en hij is helemaal geen fan van knutselen... "Maar bij Carmi doen we LEUKE knutselopdrachten!" en vervolgens nog lasergamen, boogschieten en vooral zwemmen. Alles heel relaxed en ongedwongen. Goed begin van de vakantie!

  • #55

    Merel (dinsdag, 09 juli 2019 13:24)

    Superleuk feestje voor onze 10-jarigen. Je eigen portret schilderen en daarna lekker plonzen in het zwembad. Carmi heeft veel voorwerk gehad aan de portretten en het resultaat is dan ook prachtig. Maak maar alvast een plekje vrij aan de muur!

  • #54

    CIndy Huisman (zondag, 07 juli 2019 21:37)

    Beste Carmi , hartelijk dank voor de super leuke middag . Xienna Lynn en haar vriendinnetjes hebben super genoten , van het maken van de spiegeltjes. Daarna hebben ze heerlijk gezwommen met zijn allen . Kortom een super verjaardagsfeestje !
    Bedankt !!

  • #53

    Anouk (zaterdag, 06 juli 2019 11:07)

    Carmi, dankjewel voor het superleuke kinderfeestje! De kids hebben genoten en wij hebben heerlijk kunnen zitten met een kopje thee. Wat was het relaxed.

  • #52

    Peter van Eerden (zaterdag, 06 juli 2019 10:16)

    Mijn ervaring bij Carmi's Boshuis, is uiterst positief. Ik ging de eerste keer bij haar op bezoek bij een workshop Steigerhout schilderen. Ik schilder en teken al een tijdje, maar schilderen op steigerhout had ik nog nooit gedaan. Het is totaal anders dan schilderen op papier, of schilderdoek. Laaiend enthousiast ben ik uiteindelijk met een leuke vos op de plank, weer huiswaarts gegaan.
    Dat smaakt naar meer, en toen ik hoorde dat er op vrijdagmorgen nog plaats was, meldde ik mij direct aan. Natuurlijk was ik weer het enige 'haantje' maar ach dat heb ik op andere creatieve cursussen
    ook. Het was gelijk knus en gezellig, het is net een grote huiskamer waar iedereen zijn ding kan doen al dan niet onder toeziend oog van de meester(es). Het vrolijke, en ongedwongene zorgt er al gelijk voor dat sfeer ontspannen is en mensen ook met elkaar aan de praat gaan. Het is een leuke en heel mooie stek, waar het goed toeven is. Ik ga zeker in het naseizoen verder, en het is echt een absolute aanrader als van schilderen houdt. Van drempelvrees hoef je niet bang te zijn want daar helpt Carmi je wel vanaf! Tot ziens in September.....(ook 'Haantjes' zijn van harte welkom....!)
    Mvgr. Peter van Eerden

  • #51

    Joke (donderdag, 30 mei 2019 17:33)

    Carmi. Super bedankt voor de leuke middag. We hebben genoten en zijn met een prachtig schilderij naar huis gegaan.

  • #50

    Sonja (donderdag, 16 mei 2019 16:52)

    Carmi, wat een heerlijke middag heb je ons gegeven. Dank je wel.

  • #49

    Nienke (donderdag, 09 mei 2019 15:40)

    Heerlijk een avondje creatief bezig zijn in een gezellige sfeer, met goed advies. En ook nog met iets leuks naar huis gaan. Was weer leuk!

  • #48

    Sigrid, het eetcafé Maarn (zaterdag, 20 april 2019 15:49)

    Donderdagavond paaskransen gemaakt op het eetcafe onder leiding van Carmi Venmans van Carmi’s boshuis. Superleuk en veel enthousiaste bezoekers! Een aanrader ...

  • #47

    Tanja (maandag, 08 april 2019 17:46)

    Het ultieme kinderfeestje: lasergamen in het bos! Met 8 jongens en meisjes (8-9 jaar) lekker door het bos rennen! Tussendoor was er genoeg limo te drinken, want van al dat rennen krijg je dorst. Goed verzorgd feestje waar de kinderen nog lang van nagenieten en een ontspannen feestje voor de ouders :-)

  • #46

    Jose Korpel (zondag, 07 april 2019 16:53)

    Ik heb leuke schilderlessen en het erg gezellig gehad bij Cami, ze is gastvrij is geduldig en geeft goed advies. Ben blij met wat ik heb geschilderd. Kom héél graag nog eens terug. Dank je wel.. gr José ��

  • #45

    Elleke Berkhof (woensdag, 20 maart 2019 11:43)

    Dank je Carmi, namens Keke. Ze heeft ontzettend genoten van de teken-en schilderles. Haar portret hangt inmiddels in huis! Is er binnenkort weer een les? Dan is Keke er graag bij. Groetjes Elleke

  • #44

    Jose knoops (vrijdag, 01 februari 2019 11:28)

    Ik vond het erg leerzaam, en ieder zo'n andere krans waar Carmi ieder individeel goed mee heeft geholpen,en erg gezellig,we gaan als groep nog een keer voor de schilder workkshop

  • #43

    Karin (maandag, 28 januari 2019 15:44)

    Dank voor de gezellige workshop! We hebben echt mooie kransen gemaakt en het was super gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar. En de krans hangt prachtig!

  • #42

    Lyda van Zoeren (maandag, 26 november 2018 12:27)

    We hebben een geweldig gezellige avond gehad bij Carmi.
    En wat een mooi resultaat.
    Carmi is heel erg gastvrij en heeft ontzettend veel geduld.
    De entourage is prachtig; het gezellige boshuis midden in een prachtige tuin.
    Een enorme aanrader om samen met vriendinnen te doen, maar ook als personeelsuitje of familie-uitje.
    Voor herhaling vatbaar!

  • #41

    Ingrid Kabout (vrijdag, 23 november 2018 15:42)

    het was super leuk om een bosdier op steigerhout te schilderen. Ik kan niet goed schilderen, maar Carmi heeft me af en toe een beetje geholpen waardoor ik nu een prachtig schilderij heb. Echt een aanrader. Naast het schilderen is het ook gewoon erg gezellig en word je goed verzorgd. Dank je wel Carmi.

  • #40

    Elisa (donderdag, 22 november 2018 13:09)

    Een avondje schilderen met 4 dames bij Carmi in haar boshuisje werd een hele gezellige avond!
    De schilderworkshop was goed verzorgd en mooi voorbereid. Voor mij was het voor het eerst om te schilderen op (steiger)hout, en dat bleek een goede ervaring. Thuis waren ze enthousiast over het resultaat! Een volgende keer zou ik wel wat dieper willen ingaan op technieken zoals het schilderen van de vacht van een dier. Carmi, bedankt voor de supergeslaagde avond!

  • #39

    Marja Bouwmeester (donderdag, 22 november 2018 11:01)

    Een super gezellige avond gehad. En met een super mooie krans naar huis.

  • #38

    Hester (zaterdag, 10 november 2018 19:27)

    Met 10 meisjes lasergamen? Ja natuurlijk! We hadden een hele gezellige middag bij Carmi, wat een fijne plek. De jarige en haar vriendinnetjes (8-10 jarigen) hebben genoten.

  • #37

    Marieke (zaterdag, 10 november 2018 14:02)

    Met 5 dames een avond bij Carmi. De opdracht voor ons, een heuvelrugdier naar keus.
    Het Knusse boshuis was heerlijk van temperatuur, de thee was lekker, evenals het gebak.
    Carmi had diverse tips om ons heuvelrugdier tot een geslaagd eis resultaat te brengen.
    Hebben een leuke avond gehad en komen zeker nog een keer terug.
    Carmi bedankt!!!!

  • #36

    Yvonne (dinsdag, 23 oktober 2018 18:41)

    Echt een super leuke dag gehad bij Carmi! Een goed verzorgde workshop heuvelrugdier gevolgd. Naast een goede gastvrouw ook een leuke letters 'lerares'. Nooit gedacht dat ik een vosje op hout zou schilderen. Echt een aanrader!!

  • #35

    Ingrid (donderdag, 11 oktober 2018 13:11)

    Afgelopen weekend een super leuke workshop schilderen gedaan bij Carmi’s Boshuis. Ik heb een echt realistisch hert geschilderd op hout. Hij is mede door de hulp en uitleg van Carmi super mooi geworden. De Rest van de dag was ook goed georganiseerd met heerlijke catering. Carmi bedankt voor de fantastische workshop.

  • #34

    Marit (dinsdag, 09 oktober 2018 20:26)

    Heerlijke dag gehad bij Carmi's boshuis tijdens de workshop 'heuvelrugdier schilderen'! T was heerlijk ontspannen werken met goede begeleiding en tips van Carmi. Lekkere lunch en taart! Én we zijn allemaal met een mooi resultaat huiswaarts gegaan! Voor herhaling vatbaar!!

  • #33

    Vera (maandag, 24 september 2018 15:23)

    Onlangs het kinderfeestje gevierd van onze jongste dochter (6) met een schilderfeestje in het Boshuis. De kinderen vonden het superleuk en hebben heel geconcentreerd aan hun kunstwerk gewerkt. Fijn dat er op het terrein ook ruimte genoeg is om af en toe een rondje door de tuin te rennen. Dankjewel Carmi voor de leuke middag en jouw enthousiaste begeleiding!

  • #32

    Elise (zondag, 26 augustus 2018 12:56)

    Dinsdagavond 21 augustus wezen schilderen bij carmi. Het was de workshop heuvelrugdier op steigerhout. Ik had geen schilderervaring, maar door de goede begeleiding en tips van Carmi is het resultaat Prachtig geworden

  • #31

    Janny. Muis (dinsdag, 31 juli 2018 21:08)

    Ik heb genoten van het schilderen bij Carmi in haar boshuis heel toepasselijk na mijn verhuizing uit mijn eigen boshuis ,ar Maarn

  • #30

    Caroline (zondag, 22 juli 2018 09:45)

    Anouk heeft afgelopen week enorm genoten tijdens de creatieve week voor kinderen. Met een gezellig klein groepje in het knusse boshuis bezig zijn en het fantastische weer en zwembad maakten het helemaal Top!Volgende keer wil ze weer mee doen:)complimenten voor de organisatie Carmi.gr Caroline

  • #29

    Renate (vrijdag, 20 juli 2018 22:18)

    Beste Carmi,
    Bedankt voor de heerlijke, creatieve week namens Maurits. Iedere ochtend ging hij samen met zijn vriendje super enthousiast naar het Boshuis. Het schilderen, knutselen en natuurlijk het zwemmen was een groot succes, dank je!

    Gr. Renate

  • #28

    Ali (dinsdag, 17 juli 2018 22:12)

    Heerlijk om even twee uur, op een gezellige en ontspannen manier, alleen bezig te hoeven zijn met schilderen. Carmi laat je geheel je eigen gang gaan, maar geeft op verzoek goed advies/ tips. De twee uur vliegen om, ik kom in het najaar zeker weer.

  • #27

    Anke (maandag, 09 juli 2018 12:58)

    Heel gezellig om met een klein groepje lekker te schilderen in de prachtige tuin van Carmi. Carmi is op een prettige manier behulpzaam en geeft heel goeie tips. Voor mij heel ontspannend op de dinsdagavond.

  • #26

    Sanne (vrijdag, 29 juni 2018 21:00)

    Afgelopen week het kinderfeestje gevierd van onze dochter in het boshuis. Eerst lasergamen en daana zwemmen. In overleg is alles mogelijk.
    Er is genoeg ruimte voor 12 kinderen. De kids hebben erg genoten.
    Carmi, bedankt voor de prettige begeleiding en je gastvrijheid.

  • #25

    Gonny (zaterdag, 02 juni 2018 18:00)

    Zoon Bo vond het jammer dat het Kinderatelier was afgelopen! Dank Carmi, je haalt het creatieve uit kinderen en stimuleert ze out of the box te denken. Leuk!!

  • #24

    Corina (donderdag, 31 mei 2018 17:20)

    Carmi bedankt voor jou leuke en gastvrije schilderbelevenis! Een prettige sfeer met leuke mensen. De vrijheid om te schilderen. En te leren van anderen met verrassende stijlen. Voor mij weer een zetje in de goede richting en om de kwasten weer in de verf te dopen. Het boshuis heeft mij inspiratie gegeven, Ik hoop op een ander moment weer deel te kunnen nemen en nogmaals de goede schildervibes te kunnen ervaren.

  • #23

    Saskia (maandag, 28 mei 2018 14:57)

    Een paar weken geleden het kinderfeestje van Mathias gehad bij Carmi's Boshuis. Eerst werden ze onthaald met drinken en een cakeje en voor Mathias was er een klein cadeautje. Daarna een uitleg over het lasergamen en toen het bos in om heerlijk te spelen. Als afsluiting nog een uurtje gezwommen. De heren hadden geen tijd om tussendoor wat te eten en drinken en hebben een geweldige tijd gehad. Bedankt Carmi voor je goede organisatie.

  • #22

    Marloes (maandag, 30 april 2018 10:29)

    Al meerdere keren in Carmi's boshuis geweest. Winterkrans maken, foto op hout en het kinderfeestje van onze zoon. Toen gingen we lasergamen. Alles wordt van te voren netjes doorgesproken. Het boshuis is super gezellig. In overleg is er veel mogelijk. De kinderen en ik hebben genoten. Altijd weer een feestje om bij Carmi's boshuis te zijn.

  • #21

    Annemieke (woensdag, 25 april 2018 08:45)

    wat leuk was het de workshop 'foto op hout' en met jouw begeleiding ook goed gegaan. dank je

  • #20

    Charlotte Veltman (dinsdag, 24 april 2018 12:34)

    Erg leuk en gezellig deze workshop goede begeleiding en een mooi resultaat !
    Het knusse boshuisje geeft een extra beleving aan het geheel.

  • #19

    Jasna (zaterdag, 14 april 2018 20:43)

    Floor is nu voor de 2e keer mee aan het doen met de creatieve lessen van Carmi. Ze is super enthousiast en komt iedere week met iets verrassends thuis.
    Knap hoe Carmi inspeelt op de individuele behoeften en niveau's van de kinderen!

  • #18

    Petra (woensdag, 11 april 2018 12:42)

    Erg leuk om in een klein groepje schilderlessen te volgen. Onder leiding van Carmi die altijd even enthousiast is en je daarin meeneemt en je zelf ook steeds enthousiaster gaat schilderen.�

  • #17

    Astrid (maandag, 09 april 2018 21:58)

    Bedankt Carmi voor de leuke en gezellige 'foto op hout' workshop in je knusse boshuis! Erg leuk dat je ons alle stappen hebt laten zien en doen!

  • #16

    Joyce (woensdag, 28 maart 2018 10:14)

    Onze dochter heeft ontzettend leuke en creatieve lessen gevolgd bij Carmi, ze heeft prachtige teken-, knutsel- en schilder- werkjes gemaakt :-) De middagen in het Boshuis vindt ze super gezellig. Ze staat alweer ingeschreven voor de volgende cursus!

  • #15

    Teun (vrijdag, 23 maart 2018 13:21)

    Het waren leuke tekenlessen, ik heb veel geleerd en Carmi is heel aardig. Ze legt goed uit en het huisje is leuk!

  • #14

    Marije (donderdag, 22 maart 2018)

    Fantastisch leuke verjaardagsfeestjes hebben onze zoon (lasergamen) en dochter (kunstzinnig spiegel maken) bij Carmi's Boshuis gehad.
    Prima locatie en goed verzorgd! De kinderen hebben een top middag gehad!! �

  • #13

    Annebeth van den Brink (woensdag, 21 maart 2018 21:12)

    Wat een leuke, creatieve, gezellige en leerzame cursussen geeft Carmi.
    Onze dochter heeft veel geleerd en elke les genoten van de gezelligheid in het boshuis!!

  • #12

    Anne (woensdag, 21 maart 2018 12:09)

    Super leuke en gezellige workshop foto's op hout gedaan. Wat een mooie locatie! Dank voor de gezellige avond en duidelijke uitleg. Nu kan ik er thuis ook mee aan de slag.

  • #11

    Elisa (woensdag, 21 maart 2018 11:01)

    Dank voor de leuke tekenlessen in je gezellige boshuis! 3D-tekenen was top.

  • #10

    Priscilla (dinsdag, 20 maart 2018 02:06)

    Mijn zoon heeft erg genoten van de teken en schildercursus.... op naar de volgende 5 lessen

  • #9

    Nicolien (maandag, 15 januari 2018 17:16)

    Het was super Carmi! Kids hebben zo genoten. Aanrader, jij, voor kinderfeestjes