Gastenboek

 

Hier kun je een reactie plaatsen en de ervaringen van anderen lezen.


Commentaren: 97
  • #97

    Wendy (maandag, 27 juni 2022 07:46)

    Lieve Carmi, dank je wel voor het geweldige feestje!!! De kinderen vonden het fantastisch! Tot de volgende keer!

  • #96

    Tamara (dinsdag, 10 mei 2022 10:26)

    Carmi, ontzettend bedankt voor de waanzinnig goed voorbereidde, leuke en waardevolle activiteit! Wat een kunstwerken van een kunstenares waarbij elk kind zich volledig kon herkennen in al die details die hen zo uniek maken. Waanzinnig om die blije hoofdjes te zien en hoe er dan ook kleine kunstenaars ontstaan aan tafel om zichzelf zo goed mogelijk in kleur tot recht te laten komen echt fantastisch!
    De ouders waren heel erg verrast vonden het waanzinnig mooi! Ook echt leuk thuis brengen!!

  • #95

    Valerie (vrijdag, 01 april 2022 22:49)

    Persoonlijk en met heel veel aandacht! Huisdier op hout is super geworden! Hele leuke avond gehad met mijn vriendinnen hier! Bedankt Carmi!

  • #94

    Susan (vrijdag, 01 april 2022 22:49)

    Bedankt voor een erg gezellige creative avond! Met echt een super goed gelukt eindresultaat naar huis! (Huisdier geschilderd op hout)

  • #93

    Ingrid (vrijdag, 01 april 2022 22:47)

    Ontzettend bedankt voor de leuke avond! We hebben het erg gezellig gehad en zijn ontzettend blij met ons huisdier op steigerhout :)

  • #92

    Lisanne (dinsdag, 29 maart 2022 10:45)

    Hi Carmi, ik wilde je nog even bedanken voor het leuke feestje van onze dochter. Ze heeft echt genoten en ook haar zus was heel blij met haar staf, hoed én ketting!

  • #91

    Marije (vrijdag, 17 december 2021 17:17)

    Ik heb nog een toevoeging op mijn vorige review. Ik moest nog het volgende melden van haar: “dat het portret zo mooi is dat het levensecht lijkt. In 40 jaar was dit het mooiste cadeau ooit.”

  • #90

    Marije (donderdag, 16 december 2021 16:07)

    Hoi Carmi, gisteren heb ik de tekening cadeau gegeven en ze is er ontzettend blij mee. Via deze weg wil ze je enorm bedanken voor het prachtige portret!

  • #89

    Malou (donderdag, 18 november 2021 11:05)

    Oh Carmi, wat was het leukkkk!! Superbedankt, iedereen heeft zo genoten! Wat een feest en wat een boel passende activiteiten zijn er voor de kids. Ik krijg heel veel leuke reacties van de ouders!'

  • #88

    Sonja (zaterdag, 30 oktober 2021 10:50)

    Bedankt voor het superfeest. Ik heb alleen maar van ouders teruggekregen dat de kids het zo leuk vonden, dat ze vol verhalen thuis kwamen.

  • #87

    Taina (dinsdag, 21 september 2021 14:54)

    Hoi Carmi, wat was het heksenfeestje van Feline een groot succes en wat hebben de meiden nog een napret ervan gehad! Nogmaals bedankt voor jouw enthousiasme en goede zorgen!!

  • #86

    Anne (zaterdag, 24 juli 2021 15:46)

    Carmi, je weet ieder kind te zien en jouw aandacht te schenken. Je boort de creatieve bron aan en ook de spelletjes die je aanbiedt zijn geweldig voor kinderen om te doen. Absolute aanrader!

  • #85

    Mathilde (maandag, 07 juni 2021 09:42)

    Hoi Carmi, bedankt voor het ontzettend leuke feest! Art is er nog helemaal vol van en alle kinderen vonden het fantastisch!

  • #84

    Marieke (dinsdag, 25 mei 2021 15:23)

    Enorm dank voor het leuke feestje vorige week, Carmi! Naud lag voldaan in bed en vond het zo jammer dat het al voorbij was! Ik zeg het voort, fijne plek!

  • #83

    Henk en Anna (maandag, 17 mei 2021 18:40)

    Dag Carmi, wat hebben we genoten van de “kleinkinderendag”... Het allerleukste was toch wel het bezoek aan het Boshuis. Het schilderen en lasergame viel wel erg in de smaak. Wij kijken met plezier terug naar de foto’s en filmpjes. Heel erg bedankt voor jouw bijdrage, ontspannen en gezellig‼️

  • #82

    Kim van den Brink (zaterdag, 08 mei 2021 19:37)

    Vandaag mocht onze dochter haar eerste feestje vieren bij Carmi. Ze koos het prinsessenfeestje. De ontvangst was meer dan hartelijk met een heus welkomstbordje. De kinderen mochten algauw aan de slag en werden daarbij superleuk begeleid door Carmi. Ook aan ons als ouders werd gedacht en met een lekker kopje koffie genoten wij van het zien van alle blije gezichtjes. De jongens mochten een zwaard maken en de meiden een spiegeltje. Tussendoor was er iets lekkers en iets drinken voor de kinderen. Onze dochter genoot van alle aandacht en we gingen met 8 superblije kinderen weer huiswaarts. Het was een zeer geslaagd en gezellig feestje, dank je wel Carmi! Ik kom zeker nog terug voor de schilder workshop voor volwassenen!

  • #81

    Chantal (dinsdag, 27 april 2021 16:02)

    We hebben superleuke reacties gehad op het feestje! Zowel schilderen als lasergamen! We vonden het echt heel leuk. Ik kreeg nog dagen berichten van ouders.

  • #80

    Jacqueline (dinsdag, 06 april 2021 14:39)

    Onze dochter heeft een heel leuk combinatiefeestje schilderen/lasergamen gevierd in het Boshuis. Alle kinderen hebben een prachtig zelfportret mee naar huis genomen. Dankjewel voor de goede organisatie, het was top!

  • #79

    Tertia (zaterdag, 13 maart 2021 10:30)

    Femke vond het kinderatelier heel leuk Carmi! En een prachtig kunstwerk al mee naar huis!

  • #78

    Janneke (donderdag, 03 december 2020 15:47)

    Dank je wel voor de super leuke lessen! Mats was weer razend enthousiast! Dank je wel!

  • #77

    Angelique van Oosten (woensdag, 25 november 2020 13:05)

    Wat een leuk lasergame feestje heeft Seth afgelopen september bij Carmi gehad en omdat het nog mooi weer was konden de kinderen ook nog zwemmen. Ze vonden het fantastisch! Dank je wel Carmi voor het gezellige feest en je goede zorgen!! Groetjes, Angelique

  • #76

    Pauline (dinsdag, 03 november 2020 09:40)

    Onlangs een heel leuk combinatie-feestje van mijn dochter gevierd. De kinderen hebben eerst geschilderd; een prachtig zelfportret. Daarna hebben ze nog gelasergamed in het bos. Echt een topfeestje! Carmi, dankjewel, de kinderen hebben genoten.

  • #75

    Eveline (donderdag, 01 oktober 2020 16:31)

    We wilden je nogmaals bedanken voor het superleuke feestje voor Sebastiaan. Alle jongens vonden het lasergamen echt fantastisch!! Het zwemmen daarna was ook top. Dankjewel voor de leuke middag!!

  • #74

    Ellen (vrijdag, 24 juli 2020 10:30)

    Nogmaals bedankt voor de leuke doe-week die je onze kinderen bezorgd hebt! Ze zijn helemaal enthousiast van het schilderen en ook het zwemmen, lasergamen en boogschieten vonden ze top.

  • #73

    Marloes (donderdag, 23 juli 2020 13:39)

    Lieve Carmi, de kinderen hebben een superleuke kinderdoeweek bij jou gehad. Elke ochtend gingen ze enthousiast naar je toe en 's middags keken ze alweer uit naar de volgende dag bij jou. Ze hebben er echt van genoten. Bedankt voor alles. Je hebt het echt top gedaan deze week!!!

  • #72

    Sabine (woensdag, 15 juli 2020 09:09)

    Ontzettend bedankt voor je goede zorgen tijdens het feestje. Was superfijn en Annet & friends hebben genoten!

  • #71

    Marloes (zondag, 28 juni 2020 14:01)

    Bedankt voor alle lessen van het Kinderatelier. Onze dochter heeft weer veel geleerd. Dankjewel ook voor het superleuke en persoonlijke cadeautje dat ze heeft gekregen!

  • #70

    Mees (zondag, 14 juni 2020 19:19)

    Beste Carmi,
    Onze dochter heeft een fantastisch feestje bij jou mogen vieren. Complimenten en dank! Je hebt heel flexibel met ons meegedacht om het tropische thema door te voeren. Heel veel dank voor jouw ontzettend leuke, enthousiaste en bekwame manier van uitleg geven en het kinderfeestje te leiden. Het gebruik van het zwembad was natuurlijk een geweldige afsluiting. Wij en alle andere meiden hebben enorm genoten.
    We hebben nu een erg leuk schilderij met vrolijke foto erin verwerkt als aandenken! Heel tof!!

  • #69

    Joyce Werkman (Meysa) (maandag, 27 april 2020 18:13)

    Super lief van je oma zo'n knutselopdracht aan de weg te zetten. Meysa heeft hem vol trots in elkaar gezet en draagt het lintje ook vol trots �

  • #68

    Erik en Mary (vrijdag, 24 april 2020 18:50)

    Hallo Carmi,

    Wat een leuke opdracht voor de dorpsquiz, we hebben hem volbracht.
    We dragen het lintje met plezier :-)

    Groetjes,
    Erik en Mary

  • #67

    Merel van der krogt (woensdag, 22 april 2020 11:46)

    Bedankt voor de leuke knutsel opdracht

  • #66

    Sophie (maandag, 13 april 2020 13:48)

    Mijn opa heeft ook een plooi
    Deze broche is al bijna net zo mooi.

  • #65

    Tim van wijk (maandag, 13 april 2020 13:45)

    De broche is super mooi.
    Ik voel mij Koninklijk ervan

  • #64

    Martijn Schevers (maandag, 13 april 2020 09:57)

    Hi Carmi,

    Wat leuk deze actie!
    Ik liep langs jullie huis en heb een zakje meegenomen.
    Ik heb hem iets anders gemaakt omdat ik hem zo ook mooi vind. Maar ik kan geen foto toevoegen.
    Heel leuk en ik zal het dragen met Koningsdag.
    Ook vind ik de feestjes met lazergamen en zwemmen erg leuk bij jou.
    Tot snel na deze corana tijd.

    Groetjes Martijn

  • #63

    Sandra (zaterdag, 29 februari 2020 17:38)

    Onlangs leuke workshop gedaan in het Boshuis. Heel goed verzorgd en gezellige avond. Ook blij met het resultaat. Ik kom zeker nog een keer meedoen!

  • #62

    Jacolien (donderdag, 09 januari 2020 10:26)

    De workshop foto op hout was echt heel erg leuk. Ik ben blij met het resultaat. Het was een leuke avond, dankjewel. Je hebt het leuk voor elkaar.

  • #61

    Marieke (zaterdag, 21 december 2019 13:26)

    Vorige week weer heerlijk wezen schilderen bij Carmi. Wij hadden het haas en hert vorig jaar al geschilderd, en nu aangevuld met een uil en een eekhoorn. Carmi geeft goede tips, het Boshuis is knus en gezellig. Ik zeg een aanrader��

  • #60

    Erica (dinsdag, 12 november 2019 21:43)

    Afgelopen zaterdag hebben wij het super leuk gehad. Eerste instantie dacht ik dat het nooit zou lukken maar dankzij hulp is het toch gelukt en is de schilderij heel mooi geworden. Trots op het resultaat.

  • #59

    Gerlinda (dinsdag, 12 november 2019 20:07)

    Hele leuke schilderworkshop gehad met goede hulp van Carmi!:) Bedankt!

  • #58

    Xandra (zaterdag, 05 oktober 2019 18:14)

    ik heb de afgelopen weken heerlijk in de boshut van Carmi geschilderd. En met (voor mij) fantastisch resultaat. Ik ben er heerlijk geconcentreerd en Carmi helpt met nuttige tips.

  • #57

    Hans en Carla (zaterdag, 28 september 2019 22:55)

    Hoi Carmi en Dave.
    Wat was het gezellig toen wij onze schilderijen op kwamen halen. Ze hangen geweldig en iedereen is er heel enthousiast over. We houden contact. ☺

  • #56

    Joyce (zaterdag, 27 juli 2019 08:28)

    Onze zoon heeft afgelopen week mogen genieten van de Kinderdoeweek bij Carmi's Boshuis. Elke dag iets knutselen en hij is helemaal geen fan van knutselen... "Maar bij Carmi doen we LEUKE knutselopdrachten!" en vervolgens nog lasergamen, boogschieten en vooral zwemmen. Alles heel relaxed en ongedwongen. Goed begin van de vakantie!

  • #55

    Merel (dinsdag, 09 juli 2019 13:24)

    Superleuk feestje voor onze 10-jarigen. Je eigen portret schilderen en daarna lekker plonzen in het zwembad. Carmi heeft veel voorwerk gehad aan de portretten en het resultaat is dan ook prachtig. Maak maar alvast een plekje vrij aan de muur!

  • #54

    CIndy Huisman (zondag, 07 juli 2019 21:37)

    Beste Carmi , hartelijk dank voor de super leuke middag . Xienna Lynn en haar vriendinnetjes hebben super genoten , van het maken van de spiegeltjes. Daarna hebben ze heerlijk gezwommen met zijn allen . Kortom een super verjaardagsfeestje !
    Bedankt !!

  • #53

    Anouk (zaterdag, 06 juli 2019 11:07)

    Carmi, dankjewel voor het superleuke kinderfeestje! De kids hebben genoten en wij hebben heerlijk kunnen zitten met een kopje thee. Wat was het relaxed.

  • #52

    Peter van Eerden (zaterdag, 06 juli 2019 10:16)

    Mijn ervaring bij Carmi's Boshuis, is uiterst positief. Ik ging de eerste keer bij haar op bezoek bij een workshop Steigerhout schilderen. Ik schilder en teken al een tijdje, maar schilderen op steigerhout had ik nog nooit gedaan. Het is totaal anders dan schilderen op papier, of schilderdoek. Laaiend enthousiast ben ik uiteindelijk met een leuke vos op de plank, weer huiswaarts gegaan.
    Dat smaakt naar meer, en toen ik hoorde dat er op vrijdagmorgen nog plaats was, meldde ik mij direct aan. Natuurlijk was ik weer het enige 'haantje' maar ach dat heb ik op andere creatieve cursussen
    ook. Het was gelijk knus en gezellig, het is net een grote huiskamer waar iedereen zijn ding kan doen al dan niet onder toeziend oog van de meester(es). Het vrolijke, en ongedwongene zorgt er al gelijk voor dat sfeer ontspannen is en mensen ook met elkaar aan de praat gaan. Het is een leuke en heel mooie stek, waar het goed toeven is. Ik ga zeker in het naseizoen verder, en het is echt een absolute aanrader als van schilderen houdt. Van drempelvrees hoef je niet bang te zijn want daar helpt Carmi je wel vanaf! Tot ziens in September.....(ook 'Haantjes' zijn van harte welkom....!)
    Mvgr. Peter van Eerden

  • #51

    Joke (donderdag, 30 mei 2019 17:33)

    Carmi. Super bedankt voor de leuke middag. We hebben genoten en zijn met een prachtig schilderij naar huis gegaan.

  • #50

    Sonja (donderdag, 16 mei 2019 16:52)

    Carmi, wat een heerlijke middag heb je ons gegeven. Dank je wel.

  • #49

    Nienke (donderdag, 09 mei 2019 15:40)

    Heerlijk een avondje creatief bezig zijn in een gezellige sfeer, met goed advies. En ook nog met iets leuks naar huis gaan. Was weer leuk!

  • #48

    Sigrid, het eetcafé Maarn (zaterdag, 20 april 2019 15:49)

    Donderdagavond paaskransen gemaakt op het eetcafe onder leiding van Carmi Venmans van Carmi’s boshuis. Superleuk en veel enthousiaste bezoekers! Een aanrader ...