Combi feestje crea/actief

Eerst lekker creatief bezig zijn en je daarna nog even heerlijk uitleven in het bos. Dat is nog eens een compleet feestje! 

 

We beginnen met limonade en iets lekkers (keuze uit cakeje, chips of ijsje en dit mag ook als break tussendoor). Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. Daarna krijgen de kinderen een schilderspaneel (24 x 30 cm = ongeveer A4-formaat). We gaan ruim 1 uur lekker schilderen. 

Als iedereen klaar is met het schilderij, krijg je een korte uitleg en gaan we nog een half uur buiten lasergamen. Meer informatie over het lasergamen vind je hier.

Het is ook mogelijk om ipv lasergamen te gaan boogschieten.

Het totale feestje duurt 2 uur.

 

Voor het schilderen kun je kiezen uit drie opties: 

 

Optie 1, Figuur schilderen

Er is keuze uit diverse figuren en dieren die je kunt schilderen. Maar natuurlijk ben je ook vrij om zelf iets te bedenken. We gaan het schilderij eerst opzetten met potlood. Daarna gaan we schilderen met acrylverf. Als je schilderij klaar is, kun je het nog versieren met bijvoorbeeld glitters en wiebelogen.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 210,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 25,-

 

Optie 2, schilderen als Bob Ross

We gaan met elkaar een echt Bob Ross schilderij maken. Je leert hoe je kleuren mooi kunt laten overlopen en bergen en water schildert. En dan ineens staat er een boom voor het water, superspannend! 

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 210,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 25,-

 

Optie 3, (Zelf)portret of huisdier schilderen

Bij dit feestje krijgen alle kinderen een schilderspaneel met hun portret of huisdier erop getekend. Het portret heb ik er van tevoren al op getekend; de kinderen gaan tijdens het feestje dit portret schilderen. Ik leg de kinderen uit hoe ze het portret gaan opbouwen, waarbij ze leren goed te kijken naar vormen en licht/schaduw in een portret.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 240,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 30,-

 

Let op: in verband met alle voorbereidingen dient dit feestje (optie 3) minimaal 3 weken voorafgaand aan het feestje zelf, te worden geboekt. 

 

  

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Fijn schilderen en rennen in het bos

Alle ingrediënten voor
een geweldig en
compleet kinderfeestje!