Nieuws 2020

Een schilderachtig 2021

2020 was een bewogen jaar. Ondanks dat ook ik de deuren van mijn Boshuis moest sluiten, kijk ik dankbaar terug op een jaar waarin ik, binnen de richtlijnen, diverse creatieve momenten heb kunnen organiseren en mooie, bijzondere mensen heb ontmoet. 

 

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een schilderachtig, maar vooral gezond 2021!


Kinderatelier

 

november 2020

In november kunnen we gelukkig wel gezellig van start met het Kinderatelier! We gaan creatief aan de slag met verf, klei en leren deze keer o.a. perspectief tekenen en het schilderen met diverse materialen. De laatste lessen voegen we ook nog een beetje Kerst toe aan de lessen. 

 

Ik vind het fantastisch om zo fijn met alle kinderen te kunnen werken en die enthousiaste koppies te zien als ze weer iets moois hebben gemaakt. 


Superleuk combi-feestje!

 

Oktober 2020

Superleuk kinderfeestje gevierd in het Boshuis. Eerst heeft iedereen zijn/haar eigen portret geschilderd. En daarna hebben alle kinderen nog heerlijk een paar spannende lasergames gespeeld in het bos. Tussendoor natuurlijk ook tijd voor limonade met iets lekkers. 

 

Echt een compleet feestje en een mooie combi van creatief/actief. Wil je ook zo'n leuk kinderfeestje waarop alle kinderen met een goed lijkend portret naar huis gaan, kijk dan even op de website of neem contact met me op voor meer informatie. 


Olieverfportret

september 2020

Geïnspireerd door mijn cursisten heb ik een portretje geschilderd van mijn middelste zoon, olieverf op doek 30 x 30 cm. 

 

Ik maak ook schilderijen in opdracht. Als je interesse hebt, neem dan hier eens een kijkje of stuur me een bericht voor meer informatie.


Painting by night

 

september 2020

Wat hebben we nog een heerlijke nazomer. Dat betekent buiten schilderen. En als het donker wordt, gezellig met de lampjes aan; painting by night, we love it!


Kinderdoeweek 2020

 

juli 2020

Wat ontzettend leuk dat het alweer zover is: kinderdoeweek in de eerste week van de zomervakantie. Net als voorgaande jaren kunnen de kinderen elke dag knutselen, zwemmen, lasergamen en boogschieten. 

 

We maken er een feestje van!


Open atelier

 

juli 2020

 

Gelukkig konden we de afgelopen tijd weer lekker schilderen. Weliswaar buiten en op gepaste afstand van elkaar, maar we mochten in elk geval weer.

 

Ik vind het heel leuk om weer iets op de website te laten zien van wat er de afgelopen weken door de cursisten is gemaakt; veelzijdig en erg mooi. Ik ben bijzonder trots op alle kunstwerken!


Kinderatelier

 

juni 2020

 

En ook het kinderatelier is weer begonnen. Wat fijn om alle kinderen weer te zien en met elkaar te kunnen schilderen. De portretten worden allemaal heel mooi. Komende lessen gaan we de puntjes op de i zetten. Ik kijk nu alweer uit naar volgende week!


We zijn weer gestart!

 

juni 2020

 

Eindelijk, na drie lange maanden mag het Boshuis weer open voor schilderlessen, het kinderatelier en kinderfeestjes. We schilderen met name in de tuin bij het Boshuis, waarbij uiteraard de 1,5 meter in acht wordt genomen, alle materialen ontsmet worden en ikzelf werk met een mondkapje.

 

Wat fijn dat we weer mogen! 


Winnaar schilderset

 

De winnaar heeft zijn prijs inmiddels in ontvangst genomen. Met een blije 'yeah!' toen hij hoorde dat hij de winnaar was en een hele grote smile op zijn gezicht toen hij de prijs kreeg. Hoe leuk is dat!

 

Veel plezier ermee Martijn!


En de winnaar is...

 

... Martijn! Gefeliciteerd!

 

Je prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. 


Prijsuitreiking Koningsdag

27 april 2020 

 

Een aantal mensen heeft een reactie achtergelaten in mijn gastenboek over de Koningsdagbroche. Vandaag verloot ik onder alle reacties deze superleuke schilder-/knutselset.

 

Je kunt vandaag tot 16:00 uur nog meedoen met deze actie. Eind van de middag wordt de winnaar bekend gemaakt op de website.


Instructie broche Koningsdag

 

april 2020

Heel leuk dat je hebt meegedaan aan de Maarnse Dorpsquiz uit de Willem! Hiernaast heb ik een filmpje geplaatst met instructie hoe je de broche maakt. Veel succes ermee!

 

En als je een berichtje achterlaat in mijn Gastenboek, dan maak je ook nog kans op een leuke schilderset.  

 

 


Maarnse dorpsquiz

 

April 2020

Carmi's Boshuis is onderdeel van de eerste Maarnse Dorpsquiz. Door de huidige omstandigheden kan de Koningsdag in Maarn helaas niet doorgaan, maar is de Maarnse Dorpsquiz een superleuk alternatief. 

 

Kinderen kunnen op de oprit bij Carmi's Boshuis een zakje pakken en thuis een leuke broche maken. Een broche met een lintje, want een lintje hebben jullie in deze rare tijd wel verdiend!

 

Het bankje staat er t/m 27 april van 9:00 uur 's ochtends tot 20:00 uur 's avonds.

 


Tijdelijke sluiting

 

maart 2020

Ook het Boshuis is, in verband met het Coronavirus, in elk geval tot en met 6 april gesloten. We wachten de ontwikkelingen af en hopelijk kan er binnenkort weer gestart worden met de schilderlessen en workshops. 

Tot die tijd hoop ik dat de cursisten lekker thuis aan de slag gaan met hun kunstwerken.

 

Sterkte allemaal en pas goed op jezelf en elkaar!


Kinderatelier voorbereiding

 

Ik ben bezig met het voorbereiden van het kinderatelier.

De kinderen gaan hun portret of een andere leuke foto schilderen. Ik zet alle foto's vooraf op doek, zodat er direct kan worden begonnen met schilderen. Zo maken ze hun eigen schilderij, maar is het eindresultaat toch herkenbaar. 


Voorbereiding Koningsdag

 

maart 2020

Druk bezig met de voorbereiding van de kinderactiviteit op Koningsdag in Maarn. Bij de kraam van Carmi's Boshuis mogen de kinderen iets leuks komen maken. 

 

Wil je weten wat? Kom gezellig langs op 27 april bij het Raadhuisplein in Maarn!


Kinderatelier

 

februari 2020

Het Boshuis was vol met enthousiaste kinderen. Iedereen ging fijn aan de slag met verf, potlood, stift en klei; wat een feest! Het was gezellig en de kinderen konden doen wat ze wilden. Waar nodig, begeleidde ik hen bij het maken van hun kunstwerken.

 

De resultaten waren prachtig. Ik ben erg trots! Dit is voor herhaling vatbaar. 


Portret olieverf

 

januari 2020

Alvast met het oog op Koningsdag een nieuw schilderij gemaakt (olieverf op doek, 40 x 50 cm). Ik heb geprobeerd prinses Beatrix nu eens niet statig, maar juist vrolijk en los neer te zetten. 

 

Wil je ook een leuk, vrolijk portret van een van je dierbaren? Dat kan! Meer informatie vind je hier


Aart Staartjes

 

januari 2020

Mijn ode aan Aart Staartjes, onderdeel van mijn jeugd en van die van vele anderen. 

Gemaakt met twinmarkers en fineliner.

 


Een gelukkig en creatief 2020

 

januari 2020

Ik wil alle cursisten, workshopdeelnemers en andere bezoekers van Carmi's Boshuis bedanken voor hun aanwezigheid, gezelligheid en creativiteit in het afgelopen jaar. Ik hoop dat we er met elkaar in 2020 weer net zo'n mooi jaar van gaan maken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak al je dromen waar. 

 

Ik wens iedereen dan ook een heel gelukkig, gezond en creatief 2020!