Nieuws 2017

Idee voor een leuk cadeau?

 

december 2017

Geef eens een workshop of schildercursus cadeau!

Carmi's Boshuis heeft nu ook cadeaubonnen waarmee je iemand een beleving cadeau kunt doen. De cadeaubon wordt leuk verpakt bij je afgeleverd.

Wil je er een bestellen? Klik dan hier.


Gezellige feestdagen!

 

december 2017

Carmi's Boshuis wenst iedereen gezellige feestdagen en een heel gelukkig en creatief 2018! 


Workshop Mama Café Maarn

 

24 november 2017

Een hele leuke avond gehad met de dames van het Mama Café tijdens de workshop 'foto's op hout'. Er werd gekletst, gedronken en gelachen en iedereen ging naar huis met twee mooie foto's. Bedankt ladies voor de gezelligheid!


Open atelier van start gegaan

 

8 november 2017

Gisteravond de eerste teken- en schildercursus (open atelier) gestart voor volwassenen in Carmi's Boshuis. Met Jacqueline, Trea, Petra en Stefanie. Er is door alle dames een mooi begin gemaakt met hun schilderij op doek. En het was ook nog eens heel gezellig!


In de krant

 

19 oktober 2017

Onlangs ben ik benaderd door een journaliste die een artikel over mijn boshuis wilde maken. Super gaaf!

Vorige week is het stuk gepubliceerd in de Stichtse Courant. Alleen een beetje jammer dat de journaliste niet in topvorm was en teveel met haar gedachten bij mijn boshuis zat, want in het artikel heet ik ineens VenHUIS. Ach, kniesoor die daar op let...


We zijn van start gegaan!

 

17 oktober 2017

Het huisje is ingericht en gestyled. Nu is het tijd voor creativiteit en gezelligheid. De eerste cursus creatieve vorming voor de allerkleinsten vanaf 5 jaar begint woensdag 25 oktober. Vrijdag 27 oktober start de cursus voor de kinderen vanaf 8 jaar. Bij deze cursus zijn nog een paar plekken vrij. Dus lijkt het je leuk om creatief bezig te zijn, meld je nog snel aan. Stuur me een berichtje of bel gewoon even. Ik kijk ernaar uit!


Het is bijna zover!

 

28 september 2017

Nog even en dan opent Carmi's Boshuis haar deuren. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de afwerking en inrichting in en om het huis. Ben je nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen. Je bent van harte welkom!


Wedstrijd bloemschikken

 

13 september 2017

Woensdag 13 september heb ik meegedaan aan een bloemschikwedstrijd bij de Espeterhoeve in Barneveld. Het thema van de wedstrijd was: maak een jubileumcreatie vanwege het 25-jarig bestaan van de Espeterhoeve.

 

Voor mij was dit een enorme uitdaging, omdat ik nog nooit eerder een stuk heb gemaakt met snijbloemen. Maar het was fantastisch om een keer te werken met verse bloemen en iets moois te creëren dat ook echt past in het thema. We hadden twee uur de tijd voor het maken van het stuk. Ik kon me volledig uitleven; zie hiernaast het resultaat van mijn creatie. Uiteindelijk ben ik tweede geworden in de wedstrijd en met dit resultaat ben ik dik tevreden. 


Er wordt gewerkt

 

2 september 2017

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van het boshuis. Naar verwachting wordt het huisje eind september 2017 geplaatst. Ik hoop medio oktober te kunnen starten met de activiteiten in het boshuis. Nog heel even geduld dus.