Nieuws 2017

Idee voor een leuk cadeau?

 

december 2017

Geef eens een workshop of schildercursus cadeau!

Carmi's Boshuis heeft nu ook cadeaubonnen waarmee je iemand een beleving cadeau kunt doen. De cadeaubon wordt leuk verpakt bij je afgeleverd.

Wil je er een bestellen? Klik dan hier.


Gezellige feestdagen!

 

december 2017

Carmi's Boshuis wenst iedereen gezellige feestdagen en een heel gelukkig en creatief 2018! 


Workshop Mama Café Maarn

 

24 november 2017

Een hele leuke avond gehad met de dames van het Mama Café tijdens de workshop 'foto's op hout'. Er werd gekletst, gedronken en gelachen en iedereen ging naar huis met twee mooie foto's. Bedankt ladies voor de gezelligheid!


Open atelier van start gegaan

 

8 november 2017

Gisteravond de eerste teken- en schildercursus (open atelier) gestart voor volwassenen in Carmi's Boshuis. Met Jacqueline, Trea, Petra en Stefanie. Er is door alle dames een mooi begin gemaakt met hun schilderij op doek. En het was ook nog eens heel gezellig!


Wedstrijd bloemschikken

 

13 september 2017

Woensdag 13 september heb ik meegedaan aan een bloemschikwedstrijd bij de Espeterhoeve in Barneveld. Het thema van de wedstrijd was: maak een jubileumcreatie vanwege het 25-jarig bestaan van de Espeterhoeve.

 

Voor mij was dit een enorme uitdaging, omdat ik nog nooit eerder een stuk heb gemaakt met snijbloemen. Maar het was fantastisch om een keer te werken met verse bloemen en iets moois te creëren dat ook echt past in het thema. We hadden twee uur de tijd voor het maken van het stuk. Ik kon me volledig uitleven; zie hiernaast het resultaat van mijn creatie. Uiteindelijk ben ik tweede geworden in de wedstrijd en met dit resultaat ben ik dik tevreden.