Schilderen als Bob Ross of een fantasiefiguur

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en wat lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en is er een cadeautje voor de jarige. Dan krijgen alle kinderen een schilderspaneel en verf waarmee ze lekker mogen mengen. 

 

Optie 1: Bob Ross

We schilderen stap voor stap een prachtig landschap met bergen en water. En dan staat daar ineens een grote boom op de voorgrond. Super spannend om die te schilderen dwars door dat mooie meertje heen. Maar gewoon durven, want je kunt het. 

 

We schilderen dit kunstwerk in stappen met elkaar. Iedereen maakt dit schilderij met mooie kleuren, maar helemaal naar eigen inzicht. Misschien vaart er wel een bootje over het meertje?

 

Optie 2: fantasie figuur

Er is keuze uit diverse figuren en dieren die je kunt schilderen. Maar natuurlijk ben je ook vrij om zelf iets te bedenken. We gaan het schilderij eerst opzetten met potlood. Daarna gaan we schilderen met acrylverf. Als je schilderij klaar is, kun je het nog versieren met bijvoorbeeld glitters en wiebelogen. 

 

Optie 3: vrij tekenen/schilderen

Het is natuurlijk ook mogelijk om de kinderen vrij te laten tekenen en/of schilderen tijdens het feestje. Ik heb allerlei voorbeelden die ze kunnen gebruiken of waar ze inspiratie uit kunnen halen bij het maken van hun kunstwerk. En natuurlijk begeleid ik hen bij het tekenen en schilderen. 

 

Dit feestje duurt 1,5 uur

De kinderen schilderen op een schilderspaneel van 24 x 30 cm.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 155,-

Meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 20,-

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Landschappen in mooie kleuren

in de stijl van Bob Ross