Zwemmen

Bij Carmi's Boshuis is een buitenzwembad aanwezig (8 x 4 meter, 1,60 diep). In 2021 is het zwembad helemaal gerenoveerd. Het bad is verwarmd en heeft altijd een aangename temperatuur van 27 graden. Mocht je het feestje willen verlengen met even lekker spelen in het zwembad, dan is dit, in overleg, mogelijk in de periode medio mei - begin september.

 

Het zwembad is gedurende het feestje exclusief voor jullie beschikbaar. Dit betekent dat er geen andere kinderen zijn of meer kinderfeestjes die gevierd worden, maar het hele zwembad is er alleen voor de jarige met vriendjes en vriendinnetjes. 

 

Prijs voor een half uur zwemmen, aansluitend op een kinderfeestje: € 60,-

Prijs voor een uur zwemmen, aansluitend op een kinderfeestje: € 110,- 

 

Let op: Het zwembad kan alleen worden geboekt als alle kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma!

 

Zwemfeestje?

Ik krijg regelmatig de vraag of je als feestje ook alleen kunt komen zwemmen. In principe is het zwemmen bedoeld als aanvulling op een andere activiteit (schilderen, lasergamen, etc.). Het is een extraatje dat je kunt boeken als je een kinderfeestje viert in het Boshuis. 

 

Mocht je toch alleen willen komen zwemmen, dan gelden er andere prijzen. Dit heeft te maken met de voorbereidingen die er nodig zijn om het zwembad zwemklaar te maken en de tijdsduur van je feestje, waarbij ik aanwezig ben. De kosten voor een feestje met alleen zwemmen, zijn als volgt:

 

Groepsprijs t/m 8 kinderen voor een uur zwemmen: € 130,-

meerprijs per extra kind: € 17,-.

 

Groepsprijs voor het tweede uur zwemmen: € 110,- 

En dan even heerlijk een duik nemen