Nieuws 2022

Nieuw kinderfeestje!

 

augustus 2022

 

Binnenkort is er weer een nieuw kinderfeestje in het Boshuis: een eenhoornfeestje! Hoe leuk is dat?


Jullie gaan o.a. met elkaar op zoek naar de kleuren van de eenhoorn, want ze is haar prachtige manen kwijt. Zouden jullie die vinden? Van blijdschap heeft de eenhoorn dan vast nog een leuke verrassing voor jullie. En verder wordt er geknutseld en leuke spelletjes gedaan, allemaal in het eenhoornthema. 

 

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.


Kinderdoeweek

 

juli 2022

De zomervakantie is aangebroken; dit betekent dat het weer tijd is voor de Kinderdoeweek. Een superleuke week waarin van alles kan en mag: zwemmen, knutselen, schilderen, lasergamen en spelen. Er was een gezellige groep kinderen en het weer was heerlijk. Iedereen, inclusief mezelf, heeft zo ontzettend genoten. 

 

Bedankt allemaal voor de fijne week en wie weet tot ziens volgend jaar! Fijne vakantie!


Zwembad

 

juni 2022

Onlangs is het zwembad gerenoveerd. Het nieuwe bad is wat ruimer en dieper dan het oude bad. Bovendien liggen er nu tegels in plaats van een houten vlonder.

 

Net als het oude bad is dit zwembad verwarmd, dus ook bij minder weer is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in het water. 


Schilderfeestje


mei 2022
En alweer zo'n leuk feestje gevierd. Dit keer van Guusje die, samen met haar vriendinnen, een zelfportret ging schilderen. Alle meiden hebben een heel mooi kunstwerk gemaakt. 
Top gedaan! 


Bob Ross feestje

 

mei 2022

Deze maand hebben we in het Boshuis een leuk kinderfeestje gevierd waarbij alle kinderen hun eigen Bob Ross schilderij gingen schilderen. Ze leerden mengen in mooie kleuren, overgangen maken en vooral durven! Want dan heb je een mooi water geschilderd en dan moet er ineens een grote boom doorheen. Dat is echt spannend! Maar natuurlijk kwam het goed. Het was gezellig en de resultaten waren heel mooi.

 

Meiden, ik ben super trots op jullie! 


portret Koningsdag

 

april 2022

Volgende week vieren we Koningsdag in Nederland. In het kader hiervan heb ik een tekening gemaakt van onze koning, met potlood, grafiet en fineliner. Ik heb ervoor gekozen om de kleding eenvoudig te houden, zodat het portret zelf er meer uitspringt.


Kinderatelier

 

april 2022

Kinderatelier in mijn Boshuis; dit keer was het thema 'kunst met paletmes'. Een hoop lol en mooie resultaten van de kids. Hiernaast een korte impressie. 

 


Huisdier op steigerhout

 

april 2022

Dames, wat was de workshop gezellig! En wat zijn jullie schilderijen prachtig geworden. Jullie hebben allemaal je eigen hond(en) geschilderd op steigerhout. Wat een gaaf eindresultaat. Ik ben supertrots!


Kinderfeestjes op maat

 

Maart 2022

Op de website staan feestjes met diverse thema's. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een feestje op maat te organiseren in het Boshuis?

Dus heb je een leuk idee voor een themafeestje of wil je een andere combinatie van de mogelijkheden? Laat het me weten en we kijken samen naar leuke ideeën. Er kan heel veel, dus neem gewoon even contact met me op via: info@carmisboshuis.nl


Vakantiefeest!

 

Februari 2022

De Stichting Heuvelrug Theater (i.s.m. de gemeente Utrechtse Heuvelrug) organiseert in de schoolvakanties leuke, creatieve workshops voor kinderen. Ook in het Boshuis vindt een aantal workshops plaats voor kinderen uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

Deze vakantie was er een workshop met als thema drakenkunst voor de kleinere kinderen en voor de bovenbouw een workshop boerderijdieren schilderen in de stijl van Vincent van Gogh. Er werden diverse dieren geschilderd in mooie kleuren en in de 'streepjes-stijl' van Van Gogh. Zie hiernaast een aantal van de prachtige resultaten. 


Een nieuw jaar, nieuwe kansen

 

januari 2022

Het nieuwe jaar is weer begonnen en in het Boshuis mogen we hopelijk weer veel leuke dingen doen. Ideeën genoeg voor gezellige schilderlessen, leuke workshops en toffe kinderfeestjes. 

Heel veel zin in een nieuw creatief jaar!