Portret of huisdier schilderen

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en wat lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje.

 

Dan krijgen alle kinderen een schilderspaneel met hun portret erop getekend. Dat kan natuurlijk een zelfportret zijn, maar mag ook van je opa, oma of je huisdier zijn; wat jij leuk vindt. Het portret heb ik er van tevoren al op getekend, de kinderen gaan tijdens het feestje dit portret schilderen. Aan het einde van het feestje heeft ieder kind dus zijn/haar eigen portret geschilderd en komen ze thuis met een hele bijzondere verrassing. 

 

Ik leg de kinderen eerst uit hoe ze het portret gaan opbouwen. Ze leren goed te kijken naar de verschillende onderdelen van een portret. Waar zitten de schaduwvlakken? En waar valt juist het licht op? We leren hoe we de verschillende tinten huidskleur mengen, hoe we de ogen, neus en mond schilderen. Het wordt een waar kunstwerk. Er zijn twee opties voor dit feestje:

 

optie 1

Het feestje duurt 1,5 uur

De kinderen schilderen op een schilderspaneel van 24 x 30 cm.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 185,-

Meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 24,-

 

optie 2

Het feestje duurt 2 uur 

De kinderen schilderen op een schilderspaneel van 30 x 40 cm

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 245,-

Meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 30,-

 

Let op: in verband met alle voorbereidingen dient dit feestje minimaal 3 weken voorafgaand aan het feestje zelf, te worden geboekt. 

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

"Ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik ben zo trots op mijn portret!"

Liv tijdens haar kinderfeestje