Nieuws 2018

De beste wensen

 

december 2018

Ik wens iedereen hele gezellige feestdagen en een gezond, mooi en natuurlijk creatief 2019!


De 2J's

 

13-16 december 2018

Deze dagen stond ik met een eigen stand op de Kerstfair in Doorn. In mijn stand heb ik heel veel leuke mensen gesproken, zoals bijvoorbeeld de dame van de galerie uit Den Haag, Sylvia die mij veel mooie foto's heeft toegestuurd en de 2J's.

 

De 2J's? Ja, Joke en José uit Wijk bij Duurstede. Deze dames volgen Carmi's Boshuis al enige tijd; ontzettend leuk om te horen. Benieuwd of jullie dit ook lezen, haha. Misschien tot binnenkort!


Kerstfair Huis Doorn

 

26 november 2018

Carmi's Boshuis staat van 13 t/m 16 december op de gezellige Kerstfair Huis Doorn, een sfeervol evenement in de lanen van Huis Doorn. Kom ook langs om te kerstshoppen en inspiratie op te doen! Voor meer informatie: www.kerstfairhuisdoorn.nl

 

Carmi's Boshuis verloot op Facebook twee gratis kaarten voor dit evenement. Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/CarmisBoshuis.

 


Gezellige avondjes

 

november 2018

Wat is het gezellig in het Boshuis! Leuke avonden waarop hard gewerkt wordt aan de schilderijen. En het resultaat mag er zijn!


Open atelier

 

oktober 2018

Tijdens het open atelier is er weer veel moois gemaakt in het Boshuis. 


Workshop schilderen op hout

 

6 oktober 2018

Hele leuke workshop gedaan met zes gezellige dames; Heuvelrugdier schilderen op steigerhout. Ik heb genoten en ben supertrots op het resultaat. Knap gedaan allemaal!


Standhouder Maarsbergen

 

29 september 2018

Het was prachtig weer tijdens de Buitendag Midden-Nederland op Landgoed Maarsbergen. Ik had een gezellige kraam voor mijn schilderijen en daarnaast een leuke activiteit voor de kinderen. Ik ben een mooie ervaring rijker!


Buitendag Midden-Nederland

 

26 september 2018

Zaterdag 29 september vind de Buitendag Midden-Nederland plaats op landgoed Maarsbergen. Er zijn diverse standhouders aanwezig en er vinden leuke activiteiten plaats voor het hele gezin. Ik verzorg tijdens deze dag een creatieve activiteit voor de kinderen. Daarnaast exposeer ik met mijn schilderijen (dieren en portretten op hout). 

 

Dus kom gezellig langs op landgoed Maarsbergen!


Werken cursisten

 

11 september 2018

De cursisten maken tijdens het open atelier op dinsdagavond en woensdagochtend hele mooie en diverse werken. Ik vind het leuk om ook deze te laten zien op mijn website. Op de afbeeldingen zie je een kleine selectie uit alle kunstwerken. 


Nieuwe workshop

 

21 augustus 2018

De eerste schilderworkshop 'Heuvelrugdier op steigerhout' in mijn Boshuis: Het was een gezellige avond met een heel mooi resultaat. En dat zonder schilderervaring.

 

Jullie mogen trots zijn op dit mooie resultaat, dames! Veel plezier met jullie schilderijen.


Inkopen ridderfeest

 

12 augustus 2018

Naar Bouillon in de Ardennen, dat voor een weekend veranderd was in een middeleeuws stadje. Inkopen gedaan voor een nieuw feestje: een ridderfeest. Wel met gevaar voor eigen leven...

 

Wil je ook zo'n supergaaf ridderfeestje? Klik dan hier voor meer informatie.


Vakantie!

 

juli/augustus 2018

Met mijn Boshuistrui in de sneeuw van de Franse Alpen. Ja, ja, ik heb sinds kort heuse bedrijfskleding, waarvan de warme trui lekker meeging op vakantie. Hoe 'cool' is dat?

 

Fijne vakantie iedereen en misschien tot ziens in september bij één van de leuke activiteiten in mijn Boshuis!


Aan alles komt een einde

 

20 juli

Aan alles komt een einde, zo ook aan deze eerste kinderdoeweek in mijn Boshuis. Jongens en meisjes, wat was het leuk en wat heb ik genoten van jullie enthousiasme, vrolijkheid en creativiteit. Jullie hebben mooie dingen gemaakt, heerlijk gespeeld en gezwommen. Voor mij voelt deze week met jullie als zeer geslaagd en ik kijk nu al uit naar een volgende keer. Fijne vakantie allemaal en tot ziens!


Kinderdoeweek

 

16-20 juli 2018

Hoera, de kinderdoeweek is begonnen! Wat een gezellig clubje kinderen en wat hebben we geluk met het prachtige weer. 

 

Heerlijk de tijd om te doen wat jij leuk vindt. We gaan zwemmen, lasergamen, schilderen, kleien, sleutelhangers maken en nog veel meer. Een fijn begin van de zomervakantie. 


Kip en haan

 

11 juli 2018

Foto's opgestuurd gekregen van een blije en tevreden klant uit Rhenen. Twee bij elkaar horende schilderijtjes van een kip en een haan; wat hangen ze prachtig samen. En wat is het leuk om iemand blij te maken met mijn werken!


Nieuwe flyer

 

4 juli 2018

De flyer voor de leuke nieuwe workshop is binnen: een Heuvelrugdier naar keuze schilderen op steigerhout. Je gaat aan de slag met acrylverf en maakt op steigerhout je eigen schilderij. Schilderervaring is bij deze workshop niet nodig. Ik help je naar een mooi resultaat. We genieten van een gezellige lunch en aan het einde van de dag ga je met je eigen mooie schilderij naar huis.

 

Zin om mee te doen? Stuur me een bericht of klik hier voor meer informatie. 


Buiten aan de slag

 

juni 2018

Met dit mooie weer kunnen we heerlijk buiten schilderen. Tussen de bomen en met een zonnetje; echt tijd voor inspiratie!


Behoefte aan uitbreiding

 

20 juni 2018

Hoera, we hebben een toilet bij het Boshuis!

Gemak voor groot en klein.


Nieuwe schilderijen

 

31 mei 2018

Op dit moment ben ik heerlijk bezig met buiten schilderen. Zo relaxed en genieten. Een aantal nieuwe schilderijen gemaakt op steigerhout, die ook te koop zijn via de Boswinkel.


Koningsdag

 

27 april 2018

Tijdens de Koningsdagbraderie in Maarn mijn schilderijen op steigerhout geëxposeerd. Ook nog live geschilderd en heel veel leuke mensen gesproken. Wat een fantastische dag was het, ik heb echt genoten!


Nieuwe workshop

 

19 april 2018

Fijn buiten bezig met de voorbereiding van mijn nieuwe workshop: het schilderen van een Heuvelrugdier op steigerhout.

Lijkt het je leuk om tijdens een workshop zelf een hert, vos, zwijn of eekhoorn op steigerhout te schilderen? Laat het me dan vast weten, stuur een mailtje naar info@carmisboshuis.nl

 

Houd de website in de gaten: binnenkort volgt meer informatie. 


Expositie

 

7 april 2018

Heb je genoeg van de zon en ben je op zoek naar een leuke binnenactiviteit? 

Kom eens een kijkje nemen bij mijn schilderijen. Ze zijn tot 7 juli te zien in het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. 


Inspiratie

 

4 april 2018

Geïnspireerd door mijn cursisten en de gezelligheid in het Boshuis twee boerderijdieren geschilderd: een schaap en een haan. Nu al zin in het volgende schilderij!


De zon schijnt in het Boshuis!

 

15 maart 2018

De eerste zonnestralen zijn met veel plezier ontvangen. Tijd voor een beetje bloemen en kleur in het Boshuis. Laat het voorjaar maar komen!


Nieuw werk

 

maart 2017

Weer heerlijk geschilderd en eindelijk mijn werk 'Schotse Hooglanders' afgemaakt. Fijn om te doen en tevreden met het resultaat. 


Gastles kunst

 

13 februari 2018

Een gastles kunst gegeven aan groep 4 en 5 van De Meent in Maarn. Door middel van een presentatie heb ik de kinderen eerst wat algemene informatie gegeven, met name over het maken van een portret. Daarna ging iedereen zelf aan de slag. Met behulp van een spiegeltje maakten zij een zelfportret. Wat een prachtige resultaten en verrassende talentjes!


Een veilige entree!

 

4 februari 2018

We hebben een mooie nieuwe betonnen trap, zodat iedereen veilig de vlonder op kan en in het Boshuis kan binnenkomen. Voel je welkom en kom eens een kijkje nemen. Ik organiseer leuke workshops, kinderfeestjes, maar ook voor schilderlessen ben je hier aan het juiste adres.

Dus: wees welkom en kom eens langs!


Gezellig workshops

 

februari 2018

Gezellige workshops 'voorjaarskrans maken' in het Boshuis. Onder het genot van koffie/thee met koekjes en bonbons beleef je een leuke avond. En na deze avond heb je nog maanden plezier van een mooie voorjaarskrans die je kunt ophangen of neerzetten met bijvoorbeeld een windlicht erin. 

Ook meedoen aan een workshop? 

Stuur een berichtje aan info@carmisboshuis.nl


Kinderfeestje

 

13 januari 2018

Heel leuk kinderfeestje gevierd in Carmi's Boshuis met lieve, enthousiaste kinderen. Iedereen kreeg een echt doek met 'gouden' lijst en mocht een prinses, draak, piraat, rendier, etc. maken. Met potloden, verf, glitters en gekke wiebelogen gingen we lekker aan de slag. En aan het einde van de middag mochten alle kinderen hun kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen. 


We zijn weer begonnen!

 

10 januari 2018

Op dinsdagavond en op woensdagochtend zijn weer nieuwe groepen gestart met de schildercursus. Even twee uur lekker bezig zijn met je eigen schilderij. Koffie, thee en alle materialen staan voor je klaar. 

 

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Meld je dan hier aan. Iedereen is van harte welkom!