Minecraft feestje

NIEUW! VANAF EIND NOVEMBER 2023 TE BOEKEN

 

Vier een echt Minecraft feestje in het Boshuis. Hoe cool is dat?

 

Dit is een extra uitgebreid feestje waarbij jullie worden ontvangen in het Villagers House. Daar vinden jullie een Minecraft Chest. Wat zou hierin zitten? The game is on! 

 

Tijdens het feestje maken jullie een Minecraft schilderij. Buiten spelen jullie met elkaar een echte Minecraft game waarbij je o.a. Iron Golems zult moeten verslaan om ijzer te kunnen bemachtigen. Dit heb je nodig voor het krijgen van een Iron Pickaxe. Waar zit het erts verstopt? Met de Iron Pickaxe mag je in de erts hakken op zoek naar diamant.  

 

Tussendoor is er voor iedereen een cakeje en een zakje chips. Verder ontwerpen jullie een eigen Minecraft zwaard. Hiermee kunnen jullie de Ender Dragon proberen te verslaan. Maar dan moeten jullie wel eerst de End Portal vinden. En wat bewaakt de Ender Dragon? Als jullie je best doen, vinden jullie voor iedereen een Minecraft verrassing. 

 

Het feestje duurt ongeveer 2 uur.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 210,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 25,-

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Speel een real life game!