Eenhoornfeestje

 

Voor het Boshuis staat een verdrietige eenhoorn, want ze is namelijk haar prachtige gekleurde manen kwijt. Gaan jullie haar helpen zoeken en toveren jullie haar kleuren weer terug?

 

Alle kinderen krijgen een eenhoornmasker van stevig karton die jullie mogen kleuren en versieren. Als iedereen een mooie masker op heeft, gaan we buiten een paar spelletjes doen in thema. Tussendoor houden we even pauze met limonade en iets lekkers. Daarna krijgen alle kinderen een houten eenhoorn sleutelhanger of minimobiel (afhankelijk van de voorraad), die we gaan kleuren. 

 

Tijdens het feestje vinden de kinderen de gekleurde manen van de eenhoorn. Deze mogen ze teruggeven aan de eenhoorn. Als alles goed gaat, heeft de eenhoorn aan het einde van het feestje al haar kleuren weer terug gekregen. Van blijdschap heeft ze dan nog een mooie verrassing. De kinderen mogen, met wat aanwijzingen van de eenhoorn, op zoek naar haar verrassing. Misschien heeft ze voor iedereen ook nog wel een cadeautje verstopt...

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 160,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 20,-

  

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Helpen jullie de eenhoorn haar kleuren vinden?