Ridderfeestje

Op dit feestje ga je terug in de tijd. Jullie worden als ridders welkom geheten in het Boshuis. We gaan zingen voor de jarige en drinken ridderlimonade.

 

Jullie krijgen een riddertabbaard aan en gaan daarna boogschieten met echte bogen. Alle kinderen krijgen een houten zwaard en gaan deze beschilderen en versieren met edelstenen. Als er nog tijd over is, horen we een spannend ridderverhaal en als afsluiter gaan we natuurlijk een schat zoeken. 

 

Komen er jongens en meisjes op het feestje? Dan is het ook een leuk idee om er een combinatiefeestje van te maken: Een koninklijk feestje! Kinderen kunnen dan kiezen uit een zwaard of een spiegeltje van het prinsessenfeestje

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 160,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 20,-

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Terug in de tijd op dit coole feestje