Lasergamen

We beginnen natuurlijk met limonade en wat lekkers in het Boshuis. Vervolgens krijg je een uitgebreide speluitleg. En dan ben je klaar voor het echte werk!

 

Hoe cool is dat? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes het bos in voor een echt lasergame avontuur. Jullie worden verdeeld in twee teams en nemen het tegen elkaar op. Verstop je achter een struik, klim in een boom en versla de vijand. Het team dat na een vooraf bepaalde tijd de meeste spelers over heeft, is de winnaar.

Ook kunnen de teams hun eigen vlag (target) verstoppen in het bos. Welk team verovert als eerste de vlag van de tegenstander?

 

Het spel kan gespeeld worden met maximaal 12 personen en duurt een uur. 

Prijs voor 1 uur lasergamen (min. 8 personen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje):

€ 12,- p.p. (8-9 personen) 

€ 11,- p.p. (10-12 personen)

Per half uur extra: € 5,- p.p.

Wij vragen een aanbetaling van 20% van de totaalprijs en een borg van € 30,-. Het restantbedrag dient te worden voldaan bij aanvang van het feestje. 

 

Lasergamen kan alleen worden gespeeld bij droog weer. Mocht het op de geplande dag regenen, dan kunnen wij de volgende opties bieden:

  • Je kunt het feestje kosteloos annuleren.
  • Het feestje wordt verzet naar een andere dag.
  • We zoeken met elkaar naar een alternatief, zoals bijvoorbeeld een creatief feestje in het Boshuis.

Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 20,-. 

 

Wil je na je schilderfeestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.

Een andere optie is om na het feestje nog een half uur extra te lasergamen en/of boogschieten. Prijs: € 5,- per kind. 

"Dit is echt het coolste feestje ever!"

Dirk tijdens zijn kinderfeestje