Lasergamen

We beginnen natuurlijk met limonade en wat lekkers in het Boshuis. Vervolgens krijg je een korte speluitleg. En dan ben je klaar voor het echte werk!

 

Hoe cool is dat? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes een echt lasergame avontuur beleven. Jullie worden verdeeld in twee teams en nemen het tegen elkaar op. Verstop je achter een struik, klim in een boom en versla de vijand. Het gaat er vooral om dat jullie fijn buiten kunnen rennen  en ontdekken; dit vind ik heel belangrijk voor kinderen, zeker in deze tijd waarin kinderen steeds meer binnen spelen en achter de computer zitten. 

 

Jullie krijgen eerst een uitleg over het lasergamen en daarna lopen we een klein stukje naar een mooie plek met bomen, struiken, heuvels en kuilen. Kortom; genoeg mogelijkheden om je te verstoppen. Daar spelen jullie een aantal spannende games met elkaar. 

Het feestje duurt, inclusief instructies, in totaal 1 uur. Prijs voor dit feestje inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje):

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 110,-

meerprijs per extra kind (max. 12 kinderen): € 14,-

Een 1/2 uur extra lasergamen (aansluitend aan een lasergamefeestje): € 50,-

 

Lasergamen kan alleen worden gespeeld bij droog weer. Mocht het op de geplande dag hard regenen, dan bied ik de volgende opties:

  • Je kunt het feestje kosteloos annuleren.
  • Het feestje wordt verzet naar een andere dag.
  • We zoeken met elkaar naar een alternatief, zoals bijvoorbeeld een creatief feestje in het Boshuis.

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra boogschieten.
    Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-.
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

"Dit is echt het coolste feestje ever!"

Dirk tijdens zijn kinderfeestje