Lasergamen

We beginnen natuurlijk met limonade en wat lekkers in het Boshuis. Vervolgens krijg je een uitgebreide speluitleg. En dan ben je klaar voor het echte werk!

 

Hoe cool is dat? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes het bos in voor een echt lasergame avontuur. Jullie worden verdeeld in twee teams en nemen het tegen elkaar op. Verstop je achter een struik, klim in een boom en versla de vijand. Het team dat na een vooraf bepaalde tijd de meeste spelers over heeft, is de winnaar.

Ook kunnen de teams hun eigen vlag (target) verstoppen in het bos. Welk team verovert als eerste de vlag van de tegenstander?

 

Het spel kan gespeeld worden met maximaal 12 personen en duurt een uur. 

Prijs voor 1 uur lasergamen (minimale afname is 8 personen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje):

€ 12,- p.p. (8-9 personen) 

€ 11,- p.p. (10-12 personen)

Per half uur extra: € 5,- p.p.

Wij vragen een aanbetaling van 20% van de totaalprijs en een borg van € 30,-. Het restantbedrag dient te worden voldaan bij aanvang van het feestje. 

 

Lasergamen kan alleen worden gespeeld bij droog weer. Mocht het op de geplande dag regenen, dan kunnen wij de volgende opties bieden:

  • Je kunt het feestje kosteloos annuleren.
  • Het feestje wordt verzet naar een andere dag.
  • We zoeken met elkaar naar een alternatief, zoals bijvoorbeeld een creatief feestje in het Boshuis. 

In de zomermaanden is er de mogelijkheid om na je feestje nog te zwemmen. Hier vind je meer informatie.

 

Wil je je kinderfeestje uitbreiden en bijvoorbeeld ook een taartje eten en cadeautjes uitpakken in het Boshuis? In overleg kan er heel veel. Uitbreiding van het programma is mogelijk door het Boshuis langer te huren voor je feestje. 

De prijs hiervan bedraagt € 17,50 per half uur. 

"Dit is echt het coolste feestje ever!"

Dirk tijdens zijn kinderfeestje