Bedankjes

 

Vind je het leuk om je vriendjes en vriendinnetjes aan het einde van je feestje een bedankje mee te geven? Dat kan geregeld worden! Geef bij de planning van je feestje aan welk cadeautje je de kinderen na afloop wil geven. Ik zorg dat de bedankjes aan het einde van je feestje klaar staan om uit te delen.

 

De bedankjes zijn feestelijk verpakt met daarbij nog een snoepje, een kaartje en een sticker, zodat je echt iets leuks hebt om te geven. Alleen de eenhoornpen geef je zonder zakje en met een kaartje eraan. Dit ziet er leuk uit en zo kunnen de kinderen het lampje gelijk aandoen (indien gewenst, kan de eenhoornpen ook in een cadeauzakje). 

 

Er zijn diverse opties: 
- lichtgevende eenhoornpen (assorti modellen en kleuren): € 3,50

- regenboogpen (assorti kleuren): steeds weer spannend met welke kleur je gaat schrijven: € 3,-
- stoere metalen riddersleutelhanger: € 3,50

- uitwisbare pen (assorti kleuren) met een reservevulling: Schrijft als een pen, maar kun je uitgummen als een potlood! € 3,-

- katapult helicopter met ledlampje, supergaaf in het donker: € 3,-

 

Gratis kaartjes!

Mocht je zelf bedankjes mee willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Als je het leuk vindt, kun je er een kaartje (formaat: visitekaartje) 'Leuk dat je op mijn feestje was!' bij doen; deze zijn gratis voor iedereen die zijn of haar feestje viert in het Boshuis. 

Leuk dat je op      mijn feestje was!