Nieuws 2019

Schildercursus

 

december 2019

Er is de afgelopen periode hard gewerkt in het Boshuis. Tijdens het open atelier zijn er weer veel mooie schilderijen gemaakt. Hiernaast een impressie. 

 

Ik ben er trots op dat de cursisten met zoveel plezier zulke mooie werken maken!


Karikatuur tekenen

 

november 2019

Het was tijd om weer eens iets nieuws uit te proberen: Karikatuur tekenen. Man en kinderen waren mijn eerste slachtoffers. Gelukkig zagen zij de humor er wel van in. 


Luna op steigerhout

 

november 2019

Voor lieve vrienden een cadeau gemaakt voor in hun nieuwe huis. Hun hond 'Luna' geschilderd op steigerhout. 

De reactie toen ze hem zagen, was onbetaalbaar. 


Nieuw kinderfeestje!

november 2019

Het is herfst en het wordt langzaam kouder. Een mooie periode om je kinderfeestje binnen te vieren in mijn Boshuis! 

Kom met al je vriendjes en vriendinnnetjes een dier, vliegtuig of auto maken van hout. 


Meer informatie vind je hier.


Nieuwe werken

 

oktober 2019
Er is weer zoveel moois gemaakt tijdens de schilderlessen in het Boshuis. Zie hiernaast voor een impressie. 

 

Heb je zin om mee te schilderen? Meld je dan nu aan of klik hier voor meer informatie.


Huwelijkscadeau

 

September 2019

 

Een huwelijkscadeau voor goede vrienden. 


De kinderen getekend met potlood en het helaas te vroeg geboren dochtertje als roze vlinder afgebeeld boven de jongens. Bijzonder om dit te mogen maken voor dit lieve bruidspaar. 


Schilderijen verhuisd

 

september 2019

Twee van mijn schilderijen hebben een nieuwe plek gekregen. Wat hangen ze prachtig in dit mooie appartement! En wat was het leuk toen de klant de schilderijen kwam ophalen. Koffie en gebak in de tuin met een zonnetje erbij en vooral veel gezelligheid. 

 

Veel plezier met jullie schilderijen!


Start nieuwe seizoen

 

september 2019

De vakantie is voorbij en dat betekent dat alle activiteiten in het Boshuis weer van start gaan. Wegens veel animo breidt de schildercursus zich uit. Op dit moment geef ik les op woensdag- en vrijdagochtend en op dinsdagavond. 

 

Hiernaast staan een aantal schilderijen die de cursisten de afgelopen tijd gemaakt hebben in het Boshuis. Ik ben enorm trots op de resultaten!

 

Naast de schilderlessen, ben je ook welkom om mee te doen aan een leuke workshop! Of kom gezellig je kinderfeestje vieren!


Einde kinderdoeweek

 

26 juli

Waarom gaan leuke dingen altijd zo snel voorbij? Vandaag alweer de laatste dag van de kinderdoeweek. Wat hebben we het gezellig gehad! Alle kinderen hebben leuke dingen gemaakt, met elkaar kunnen lasergamen en boogschieten en natuurlijk heeft iedereen heel veel gezwommen, want het was fantastisch mooi weer.

 

Bedankt allemaal voor jullie gezelligheid, fijne vakantie en wie weet tot een volgende keer!


Kinderdoeweek!

 

juli 2019

De kinderdoeweek is begonnen, met fantastisch mooi weer. In verband met het extreem warme weer doen we elke dag een korte knutselactiviteit voor wie daar zin in heeft. Daarna vooral lekker zwemmen. Wie wil, mag ook nog boogschieten en lasergamen. 

 

Wat is het gezellig met deze leuke groep kinderen.

Echt genieten!


Nieuwe werken

 

juli 2019

Er is weer heel veel geschilderd tijdens het open atelier in het Boshuis afgelopen tijd. Hier een kleine impressie van de gemaakte kunstwerken. 

 

Nu bijna zomervakantie waarin we weer inspiratie kunnen opdoen voor het nieuwe schilderseizoen. 

Ik wens alle cursisten een hele fijne vakantie en tot ziens in september allemaal!


Kinderdoeweek 2019

 

juni 2019

Na het succes van vorig jaar, heb ik besloten om ook dit jaar een kinderdoeweek te organiseren in de eerste week van de zomervakantie. 

 

We gaan knutselen, lasergamen en zwemmen; hopelijk werkt het weer net zo mee als vorig jaar. Als nieuwe activiteit kun je dit keer ook een ochtend boogschieten en/of kruisboog schieten. Je mag overal aan meedoen, maar niets hoeft; belangrijk is dat je doet waar je zelf zin in hebt. Het gaat erom dat jij een leuke week hebt. 

 

Meer informatie vind je hier.


Gaaf kinderfeest!

 

mei 2019

Wat hebben we een leuk feest gevierd in het Boshuis. Met 8 enthousiaste jongetjes gelasergamed in het bos en daarna heerlijk gezwommen. Het lekkere weer en de zon waren een extra cadeautje. 

 

De moeder van de jarige stuurde me deze mooie foto. Bedankt kinderen en ouders voor de gezelligheid en jullie enthousiasme!


Koningsdag 2019

 

27 april

Op Koningsdag stond ik met een leuke kraam en mijn mooie nieuwe banner op de Koningsmarkt bij Huis Doorn.

 

Heel veel gezellige mensen gesproken, flyers uitgedeeld en een aantal kinderen heeft nog meegedaan aan de workshop 3d-tekenen.

Kortom: een leuke geslaagde Koningsdag!


Gastles kunst

 

maart 2019

Onlangs leuke gastlessen gegeven in de groepen 1 t/m 6 van basisschool De Ladder in Maarn. Steeds begonnen met een korte presentatie passend bij het onderwerp. Daarin op een interactieve manier gesproken over een aantal (ook voor de kinderen) bekende schilderijen en over het te schilderen onderwerp van die dag. Daarbij uitgelegd dat het vooral belangrijk is om goed te kijken naar je onderwerp. 

 

Na de presentatie gingen alle kinderen zelf aan de slag met een onderwerp passend bij de leeftijd. Zo hebben de kinderen hun knuffel nagetekend, landschappen gemaakt en portretten getekend en geschilderd. De kinderen mochten hun kunstwerken showen tijdens de expositie op school. 


Workshop portret schilderen

 

maart 2019

Met een groepje enthousiaste kinderen gewerkt aan hun eigen portret. Tijdens een regenachtige middag gingen jullie fijn aan de slag met acrylverf en schilderden jullie je portret op een echt schildersdoek. 

 

En wat is het eindresultaat prachtige geworden! Super knap gedaan allemaal!


Ontwerpopdracht

 

28 februari

"Wil je een leuk en vrolijk passe-partout ontwerpen voor de speech van een bruiloft?"; dit was de vraag van de klant. Het ging om een bruiloft tussen een Nederlandse man en een Mexicaanse vrouw. Verder moest het een Hollandse uitstraling hebben en getekend zijn, niet te serieus. Met deze ingrediënten ben ik aan de slag gegaan om iets leuks te ontwerpen en te schilderen; een mooie uitdaging. 

 

Ik was zelf tevreden met het resultaat en het allerbelangrijkste: de klant was ook erg blij en had een mooi en origineel cadeau om te geven!


Moderne Rembrandts

 

2 februari

Een superleuk feestje gevierd in het Boshuis. 10 Dames die allemaal hun eigen portret schilderden in een moderne Rembrandt-stijl. Dames, wat waren jullie geconcentreerd bezig en wat hebben jullie mooie portretten geschilderd!

 

Wil je ook je kinderfeestje vieren in het Boshuis? Dat kan! Klik hier voor meer informatie of stuur me een bericht.


Boshuis in de sneeuw

 

28 januari

Wat een mooi gezicht; het boshuis onder een laagje sneeuw. Buiten een prachtig wit winterlandschap en binnen warmte en gezelligheid. Want er wordt natuurlijk gewoon geschilderd.


Nieuw kinderfeestje

 

21 januari
Een nieuw jaar: tijd voor iets nieuws in Carmi's Boshuis!

 

Een kinderfeestje waarop je met al je vriendjes en vriendinnetjes een zelf-portret gaat schilderen. Ik doe wat voorwerk en begeleid jullie op het feestje bij het schilderen van je eigen portret. 

 

Kijk voor meer informatie hier.

 

 


Start van een creatief 2019!

 

januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen. Ik wens iedereen een heel mooi, gelukkig en creatief 2019! 

 

Ik heb allerlei plannen om er, ook in mijn Boshuis, wederom een mooi jaar van te maken. De eerste schilderlessen, workshops en kinderfeestjes staan alweer gepland.

Wil je ook meedoen aan de activiteiten in Carmi's Boshuis? Laat het me weten, je bent van harte welkom!