Bosdier op steigerhout

geen schilderervaring nodig!

 

Doe mee met deze leuke workshop waarbij je je eigen schilderij gaat maken! De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je helemaal niet over schilderervaring beschikt. 


 

Hoe werkt het?

Je kiest vooraf welk bosdier je wilt maken. Op de dag van de workshop staat alles voor je klaar, zodat je direct aan de slag kunt. Met acrylverf schilder je jouw gekozen dier op een stoer steigerhouten paneel van ongeveer 35 x 50 cm. Ik geef je tips en begeleid je tijdens het schilderen. Aan het einde van een gezellige ochtend, middag of avond ga je naar huis met jouw zelfgemaakte kunstwerk.

 

Panelen met een ijzeren kram erop heb ik maar af en toe, afhankelijk van het aanbod. Tijdens de workshop gebruiken we vooral panelen die bestaan uit twee delen steigerhout zonder ijzeren kram. 

 


 

De workshop duurt ongeveer drie uur. Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Dan gaan we starten met schilderen waarbij ik je begeleid met je kunstwerk. Tussendoor houden we nog even een break. Inbegrepen bij deze workshop zijn alle benodigde materialen, koffie/thee/water en iets lekkers. De kosten voor de workshop zijn € 65,-.

 

Extra informatie

In het Boshuis werken we in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Met grotere groepen werken we op een andere locatie. Ook is het mogelijk dat ik de workshop op een locatie van jullie keuze geef, mits er voldoende ruimte en licht aanwezig is. Extra kosten hiervoor bedragen € 50,- (binnen een afstand van 50 km, daarbuiten in overleg).

Heb je nog vragen? Stuur me een bericht. Via onderstaande button kun je je opgeven. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.