Over mij

Mijn naam is Carmi Venmans-Ammerlaan, ik woon in het prachtige Maarn. Schilderen en tekenen doe ik mijn hele leven al met heel veel plezier. Op deze mooie plek, midden in de natuur, kan ik mij helemaal verliezen in een nieuw schilderij. Dit gevoel breng ik ook graag over op anderen tijdens een workshop of cursus. Mocht je interesse hebben in mijn werken, neem dan eens een kijkje in de galerie of op mijn website met schilderijen.

 

Creativiteit en gezelligheid voor volwassenen

Ik organiseer o.a. teken- en schildercursussen voor volwassenen. De lessen zijn laagdrempelig en dus voor iedereen zeer toegankelijk. Je kunt je uitleven met diverse materialen, zoals olieverf, acrylverf of pastelkrijt. Ik geef je tips en we kijken samen naar verbeterpunten, maar je kunt vooral zelf heerlijk aan de slag in een inspirerende omgeving. 

 

Zelf beleef ik veel plezier aan het schilderen op hout. Omdat ik hier veel enthousiaste reacties en vragen over krijg, heb ik besloten dit als workshop te ontwikkelen. In deze workshop ga je zelf schilderen op steigerhout. Tijdens een gezellige middag of avond maak jij je eigen schilderij. Voor deze workshop hoef je niet te beschikken over schilderervaring. Ik begeleid je naar een mooi eindresultaat.

 

Houd je niet van schilderen, maar ben je wel graag creatief bezig? Neem dan eens een kijkje bij mijn andere workshops. Genoeg ingrediënten voor een leuke ontspannen uitje!

 

Kinderen zijn van harte welkom!

Ook vind ik het heel leuk om met kinderen te werken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich creatief kunnen ontwikkelen en lekker buiten kunnen spelen in de natuur. Daarom organiseer ik diverse kinderfeestjes in en om het Boshuis. Ik organiseer schilderfeestjes, maar ook feestjes waarbij het buitenspelen wordt gestimuleerd. Er zijn diverse creatieve mogelijkheden en buitenspellen die ik begeleid. Er is dus voor iedereen iets leuks te beleven!

 

Daarnaast geef ik ook lessen creatieve vorming aan kinderen van diverse leeftijden. Ik vind het heel erg leuk om samen met kinderen creatief bezig te zijn, om ze hun fantasie te laten gebruiken en zelf iets moois te laten maken. Het eindresultaat is dan vaak de kers op de taart: de kinderen die stralen van trots met hun eigen kunstwerk! 

Ik maak graag tijd voor inspiratie