Voor bedrijven

Geen schilderervaring nodig!


 

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit binnen je organisatie? Of wil je creativiteit binnen het bedrijf en je medewerkers naar boven halen? Neem dan contact met mij op! Carmi's Boshuis verzorgt creatieve workshops op locatie. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Voor meer informatie per workshop klik je hier.

 

Heuvelrugdier op steigerhout  3,5 uur

Iedereen kiest vooraf welk bosdier men wil maken (keuze uit 8 bosdieren). Op de dag van de workshop staat alles klaar, zodat iedereen direct aan de slag kan. Met acrylverf schildert men het gekozen dier op een stoer steigerhouten paneel van 40 x 50 cm.

 

(Huis)dier op steigerhout  3,5 uur

Iedereen stuurt minimaal drie weken voorafgaand aan de workshop een duidelijke foto van het dier dat men wil gaan schilderen. Ik zet deze foto vooraf in lijnen neer op een houten paneel. Op de dag van de workshop staat alles klaar, zodat iedereen direct aan de slag kan.

 

Portret schilderen 4,5 uur

Een workshop die ik speciaal aanbied voor bedrijven is portret schilderen. De medewerkers gaan hun eigen portret, of dat van een collega, schilderen op doek. Hiervoor heb ik van iedereen een duidelijke foto nodig die ik vooraf in lijnen opzet.

 

Winter-/voorjaarskrans maken 2,5 uur

We gaan een gezellige krans (35 cm) maken van houdbare materialen, die past bij de tijd van het jaar en waar je lang van kunt genieten. We werken met mos en takken en decoreren de krans met allerlei mooie accessoires in vooral natuurlijke kleuren. 

 

 

 


Kostenoverzicht workshops

Voor bedrijven werk ik in staffels:

 

1 - 10 personen: 

11 - 15 personen:      

16 - 20 personen:      

> 20 personen: op aanvraag  

heuvelrugdier

 

 

€ 650,-

€ 975,-

€ 1300,-

(huis)dier

 

 

€ 950,-

€ 1425,-

€ 1900,-

portret  

 

 

€ 1250,-

€ 1875,-

€ 2500,-

krans  

 

 

€ 450,-

€ 675,-

€ 900,-

Bob Ross

 

 

€ 200,-

€ 300,-

€ 400,-


Genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten/-uren.