Schilderen als Bob Ross of een fantasiefiguur

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en wat lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje.

 

Optie 1: Bob Ross

Alle kinderen krijgen een schilderspaneel en alle benodigde verf waarmee ze lekker mogen mengen. We schilderen stap voor stap een prachtig landschap met bergen en water. En dan staat daar ineens een grote boom op de voorgrond. Super spannend om die te schilderen dwars door dat mooie meertje heen. Maar gewoon durven, want je kunt het. 

 

We schilderen dit kunstwerk stap voor stap met elkaar. Iedereen maakt dit schilderij met mooie kleuren, maar helemaal naar eigen inzicht. Misschien vaart er wel een bootje over het meertje?

 

Optie 1: fantasie figuur

Er is keuze uit diverse figuren en dieren die je kunt schilderen. Maar natuurlijk ben je ook vrij om zelf iets te bedenken. We gaan het schilderij eerst opzetten met potlood. Daarna gaan we schilderen met acrylverf. Als je schilderij klaar is, kun je het nog versieren met bijvoorbeeld glitters en wiebelogen. 

 

Dit feestje duurt 1,5 uur

De kinderen schilderen op een schilderspaneel van 24 x 30 cm.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 120,-

Meerprijs per extra kind (max. 12 kinderen): € 15,-

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 25,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 45,- Meerprijs per extra kind: € 5,-.
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Landschappen in mooie kleuren

in de stijl van Bob Ross