Prinsessenfeestje


 

Je wordt ontvangen in het Boshuis met limonade en een snoepje. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. Dan mogen alle kinderen een koninklijke tatoeage uitkiezen.

 

Vervolgens beginnen we met het kleuren en versieren van je eigen prinsessentiara van stevig karton. Als iederen een mooie tiara opheeft, plannen we even een pauze met limonade en iets lekkers. Daarna krijgen alle prinsen en prinsessen een leuk decoratief handspiegeltje (19 cm.) van hout. We gaan het spiegeltje schilderen en versieren, zodat het een echte koninklijke spiegel wordt. Let op: de spiegeltjes zijn alleen voor de sier, je kunt jezelf er niet duidelijk in zien. Wil je een echt spiegeltje op het handspiegeltje? Dat kan voor € 1,- extra per kind.

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Prijs: € 16,- per kind (8-10 kinderen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje). 

Wij vragen een aanbetaling van 20% van de totaalprijs. Het restantbedrag dient te worden voldaan bij aanvang van het feestje.

 

In de zomermaanden is er de mogelijkheid om na je feestje nog te zwemmen. Hier vind je meer informatie.

 

Wil je je kinderfeestje uitbreiden en bijvoorbeeld ook een taartje eten en cadeautjes uitpakken in het Boshuis? In overleg kan er heel veel. Uitbreiding van het programma is mogelijk door het Boshuis langer te huren voor je feestje. 

De prijs hiervan bedraagt € 17,50 per half uur.