Schilderij met groepsfoto

Vier je creatieve feestje met een bos of tropisch thema en in je schilderij een blijvende herinnering verwerkt aan je feestje.

 

We beginnen met limonade en iets lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. Daarna maak ik een leuke groepsfoto. 

 

Dan kiezen de kinderen een afbeelding bij het gekozen thema. Deze afbeelding gaan ze zelf op een schildersdoek tekenen met behulp van een doordrukvel. In beide afbeeldingen is op een leuke manier een fotolijstje verwerkt. 

Vervolgens gaan we schilderen en maken we er een mooi kleurrijk kunstwerk van. Als de kunstwerken af zijn, plakken we de groepsfoto in het schilderij. Zo hebben alle kinderen een hele leuke herinnering aan het feestje.  

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Prijs: € 16,00 per kind (8-10 kinderen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje). 

Wij vragen een aanbetaling van 20% van de totaalprijs. Het restantbedrag dient te worden voldaan bij aanvang van het feestje. 

 

Wil je na je schilderfeestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan! Hier vind je meer informatie.

 

Of wil je je kinderfeestje uitbreiden en bijvoorbeeld ook een taartje eten en cadeautjes uitpakken in het Boshuis? In overleg kan er heel veel. Uitbreiding van het programma is mogelijk door het Boshuis langer te huren voor je feestje. 

De prijs hiervan bedraagt € 17,50 per half uur. 

"Dit is mijn vetste kinderfeestje ooit"

Lente tijdens haar kinderfeestje