Schilderij met groepsfoto

Vier je creatieve feestje met een bos of tropisch thema en in je schilderij een blijvende herinnering verwerkt aan je feestje.

 

We beginnen met limonade en iets lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. Daarna maak ik een leuke groepsfoto. 

 

Dan kiezen de kinderen een afbeelding bij het gekozen thema. Deze afbeelding gaan ze zelf op een schildersdoek tekenen met behulp van een doordrukvel. In beide afbeeldingen is op een leuke manier een fotolijstje verwerkt. 

Vervolgens gaan we schilderen en maken we er een mooi kleurrijk kunstwerk van. Als de kunstwerken af zijn, plakken we de groepsfoto in het schilderij. Zo hebben alle kinderen een hele leuke herinnering aan het feestje.  

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Prijs: € 16,00 per kind (min. 8 kinderen) inclusief limonade met iets lekkers (cakeje, chips of ijsje). 

 

Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 20,-. 

 

Wil je na je schilderfeestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.

Een andere optie is om na het feestje nog een half uur te lasergamen en/of boogschieten. Prijs: € 5,- per kind. 

"Dit is mijn vetste kinderfeestje ooit"

Lente tijdens haar kinderfeestje