Heuvelrugdier op steigerhout

geen schilderervaring nodig!


Doe mee met deze leuke workshop waarbij je je eigen schilderij gaat maken! De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je helemaal niet over schilderervaring beschikt. 

 

Hoe werkt het?

Je kiest vooraf welk bosdier je wilt maken. Op de dag van de workshop staat alles voor je klaar, zodat je direct aan de slag kunt. Met acrylverf schilder je jouw gekozen dier op een stoer steigerhouten paneel van 40 x 50 cm. Ik geef je tips en begeleid je tijdens het schilderen. Aan het einde van een gezellige dag ga je naar huis met jouw zelfgemaakte kunstwerk. 

 


Hoe ziet de dag of avond eruit?

DAG

11:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak

11:30 Start met het schilderen van je bosdier

13:00 Break met een lunch

15:00 Einde van de workshop

 

MIDDAG/AVOND

19:00 Ontvangst met koffie/thee

19:15 Start met het schilderen van je bosdier

20:30 Break met koffie/thee en gebak

22:15 Einde van de workshop


 

Kosten?

DAG

Alle benodigde materialen zijn bij de workshop inbegrepen. Je wordt ontvangen met koffie/thee en gebak, tijdens de break krijg je een (eenvoudige) lunch en je mag de hele dag onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. De totale kosten voor deze workshop bedragen € 65,-. 

 

AVOND

We starten om 19:00 uur en eindigen de avond tussen 22:00 en 22:30 uur. Alle benodigde materialen zijn bij de workshop inbegrepen. Tijdens deze workshop krijg je koffie/thee met iets lekker en de hele avond onbeperkt koffie/thee en water. Kosten voor deze avondworkshop zijn € 50,-.

 

Extra informatie

In het Boshuis werken we in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Met grotere groepen werken we op een andere locatie. Ook is het mogelijk dat ik de workshop op een locatie van jullie keuze geef, mits er voldoende ruimte en licht aanwezig is. Extra kosten hiervoor bedragen € 50,- (binnen een afstand van 50 km, daarbuiten in overleg).

Heb je nog vragen? Stuur me een bericht. Via onderstaande button kun je je opgeven. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.