Etui versieren

Kom je lekker creatief bezig zijn samen met je vrienden en vriendinnen op dit leuke feestje? We beginnen met limonade en iets lekkers. Natuurlijk gaan we zingen en krijgt de jarige een cadeautje. 

 

Dan krijgen alle kinderen een blanco stoffen etui. Hierop mag je je gaan uitleven met je eigen ontwerp. Er liggen ook diverse voorbeelden klaar, zodat je wat inspiratie kunt opdoen. Wat een topcadeau om mee naar huis te nemen! 

 

Het feestje duurt ongeveer 1 uur.

Groepsprijs t/m 8 kinderen: € 100,-

meerprijs per extra kind (max. 10 kinderen): € 13,-

 

Dit feestje is heel leuk om te combineren met het maken van een sleutelhanger. Meer informatie over dat feestje vind je hier.

 

Extra opties

  • Het is mogelijk om het Boshuis voorafgaand aan je feestje een half uur langer te huren, zodat je ook cadeautjes kunt uitpakken en misschien een taartje eten met elkaar. Prijs voor dit half uur is € 30,-.
  • Wil je na je feestje nog lekker zwemmen met elkaar? Dat kan tijdens de zomermaanden! Hier vind je meer informatie.
  • Ook kun je nog een half uur extra lasergamen en/of boogschieten.
    Groepsprijs lasergamen t/m 8 kinderen: € 60,- Meerprijs per extra kind: € 8,-.
    Groepsprijs boogschieten t/m 8 kinderen: € 50,- Meerprijs per extra kind: € 7,-
  • Of huur het springkussen tijdens je feestje. Meer informatie vind je hier.
  • Het is ook mogelijk om bedankjes te bestellen voor na je feestje. Mogelijkheden vind je hier. En als je zelf iets wil uitdelen aan je vriendjes dan kun je er een kaartje bijdoen met ‘Leuk dat je op mijn feestje was!’; de kaartjes zijn gratis af te halen.

Ontwerp je persoonlijke etui