Nieuws 2024

Gezinsuitje

 

maart 2024

Dit lieve gezin wilde iets leuks doen met elkaar, vooral als verrassing voor papa. Dus kwamen ze gezellig samen schilderen. Allemaal een zelfportret schilderen, waarbij de jongste dochter en vader de portretten wisselden bij het schilderen.

 

Het was ontspannen en gezellig en de resultaten waren prachtig. Naast een leuke middag met elkaar hebben ze prachtige zelfgeschilderde portretten als aandenken. 


Kinderatelier

 

januari/februari

 

Er waren weer gezellige lessen tijdens het Kinderatelier in het Boshuis. We hebben klokken gemaakt, beestjes gemaakt van klei en geschilderd als de oude meesters. 

Jullie hebben mooie schilderijen gemaakt, zoals het Meisje met de Parel, de Mona Lisa en een portret van Vincent van Gogh. Het was gezellig en fijn om met jullie te werken! 


workshop huisdier schilderen

  

januari

 

Het was weer tijd voor een leuke workshop huisdier schilderen op steigerhout in het Boshuis. Alle dames gingen hun hond schilderen op een steigerhouten paneel. 

 

Tussendoor was er natuurlijk ook tijd om gezellig te kletsen, voor koffie en iets te snoepen en werden elkaars schilderijen bewonderd. 

 

Het was een hele gezellige avond en de eindresultaten waren prachtig!